ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού οι Αγγελόπουλοι

Στην προπόνηση του Ολυμπιακού οι Αγγελόπουλοι

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο ΣΕΦ και είδαν τον Ολυμπιακό να ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον τρίτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό Superfoods (10/6, 19:00).

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής και υπό το βλέμμα του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League με τον Παναθηναϊκό Superfoods (10/6, 19:00).

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα του Σαββάτου (9/6) βρέθηκαν στο ΣΕΦ και παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας τους, όπως συνηθίζουν άλλωστε πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια της, δείχνοντας και με αυτόν τον τρόπο την στήριξή τους.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, καθώς οι μοναδικοί παίκτες δεν προπονήθηκαν ήταν οι Κιμ Τιλί και Δημήτρης Αγραβάνης, οι οποίοι απουσιάζουν εδώ και καιρό.

Το "ερυθρόλευκο" επιτελείο έχει επισημάνει στους παίκτες τα λάθη που υπέπεσαν στον δεύτερο αγώνα της σειράς και την Κυριακή (10/6, 19:00) ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να επικρατήσει στο ΟΑΚΑ, ώστε να πάρει το προβάδισμα στην σειρά και να βρεθεί μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ