ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σταυρόπουλος: "Παράδειγμα προς όλους ο Ολυμπιακός"

Σταυρόπουλος: "Παράδειγμα προς όλους ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, τόνισε στην εκπομπή Super Basketball πως ο Ολυμπιακός των Αγγελόπουλων αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή Super Basketball ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος:

" Είναι πολύ όμορφες οι στιγμές που ζούμε όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα. Είμαι ευτυχισμένος για τη δουλειά που έχουν κάνει όλα τα παιδιά. Είμαι ευτυχισμένος που είμαστε σε ένα ακόμα final-4. Μπράβο στους προέδρους, στον κόουτς και σε όλα τα παιδιά. Οι σφυγμοί δεν έχουν πέσει ακόμα.

Κάθε χρονιά έχει δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Χάσαμε ένα στόχο, το Κύπελλο, ο δεύτερος στόχος ήταν το final-4, που τον πετύχαμε, και ο τρίτος είναι το πρωτάθλημα, όπου έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Αυτό θέλουμε κάθε χρόνο, να πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Ο Ολυμπιακός δείχνει τα τελευταία χρόνια με την καθοδήγηση των αδερφών Αγγελόπουλων ότι είναι παράδειγμα προς όλες τις υπόλοιπες ομάδες".

Τέλος, για τα εισιτήρια του final-4, είπε: " Θα μας δοθεί ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων, αλλά υπολογίζουμε ότι είναι περίπου 1200. Ήδη πάρα πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού έχουν πάρει εισιτήρια. Έχουμε πολύ λίγες μέρες, αλλά πιστεύω ότι θα είναι αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού στο Λονδίνο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ