ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Πιο τυχερός ο Παναθηναϊκός"

Σπανούλης: "Πιο τυχερός ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Η έλλειψη συγκέντρωσης στο τρίτο δεκάλεπτο σύμφωνα με τον Βασίλη Σπανούλη κόστισε στον Ολυμπιακό, προσθέτοντας πώς το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Ο Βασίλης Σπανούλης αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχασε την συγκέντρωση του στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως κατάφερε να ανακάμψει.

Παράλληλα, ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" πρόσθεσε ότι ο δεύτερος τελικός κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

" Παίξαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στην τρίτη περίοδο χάσαμε την συγκέντρωση μας, κάναμε λάθη και αυτό μας κόστισε. Στη συνέχεια καταφέραμε και ανασυνταχτήκαμε, βγάλαμε ενέργεια και γυρίσαμε το παιχνίδι. Ουσιαστικά το ματς κρίθηκε για ένα σουτ σε μια διεκδικούμενη φάση, δηλαδή κρίθηκε στις λεπτομέριες. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε γιατί ήταν πιο τυχερός. Ήταν ευκαιρία για μας να κερδίσουμε και να κάνουμε το 2-0.

Αλλά δεν πειράζει πάμε στο επόμενο, ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες. Πρέπει να αναλύσουμε το ματς, να δούμε τι δεν κανάμε σωστά, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στον τρίτο τελικό. Το επόμενο ματς θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Η ατμόσφαιρα ήταν σήμερα καλή και μακάρι να συνεχιστούν οι τελικοί έτσι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ