ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Νίκη για τρομερή ψυχολογία"

Σπανούλης: "Νίκη για τρομερή ψυχολογία"
INTIME SPORTS

Για το κίνητρο που έχει ο ίδιος και η ομάδα του στο ματς με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης, υπογραμμίζοντας πως με νίκη στην Βαρκελώνη θα αποκτήσουν τρομερή ψυχολογία. Τι είπε στην ισπανική "Sport". Δείτε video...

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες και είναι λογικό να προσελκύει τα ξένα αθλητικά ΜΜΕ.

Έτσι λοιπόν, η ισπανική "Sport" εκμεταλλεύτηκε την παρουσία του V-Span στην Βαρκελώνη και του πήρε συνέντευξη ενόψει του ματς με την Μπαρτσελόνα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, τόνισε πως το παιχνίδι δεν είναι εκδίκηση για την Μπαρτσελόνα, ενώ αναφέρθηκε και στο κίνητρο που έχουν οι Πειραιώτες.

"Δεν νομίζω ότι είναι παιχνίδι για εκδίκηση. Νομίζω ότι είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις ομάδες. Ίσως περισσότερο για την Μπαρτσελόνα, επειδή παίζουν σπίτι τους και ξέρουμε ότι σ' αυτό το νέο Τοπ-16 το να χάνεις στην έδρα σου γίνεται μετά πολύ δύσκολο.

Επίσης για εμάς είναι μεγάλο το κίνητρο να παίζεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Αν κάνουμε κάτι καλό εδώ, θα έχουμε τρομερή ψυχολογία για τη συνέχεια", είπε μεταξύ άλλων ο V-Span.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ