ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Μας ταιριάζει ο Παναθηναϊκός"

Σπανούλης: "Μας ταιριάζει ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης μπορεί να μην αγωνίστηκε στον τελικό Κυπέλλου, ωστόσο έχει κι αυτός ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του Ολυμπιακού. Ο διεθνής γκαρντ μίλησε στο Redplanet.gr για το μεγάλο στόχο των "ερυθρολεύκων", που είναι το πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως ο τελικός κρίθηκε στα "μεγάλα" σουτ.

Ο Σπανούλης έζησε το ματς σαν να βρισκόταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αφού ήταν αρκετές οι φορές που σηκώθηκε ώστε να πανηγυρίσει, ενώ υπήρχαν στιγμές που μίλαγε στους συμπαίκτες του, είτε δίνοντάς τους συμβουλές, είτε εμψυχώνοντάς τους.

Το Redplanet.gr συνομίλησε με τον διεθνή γκαρντ στα... γιορτινά αποδυτήρια του Ολυμπιακού λίγη ώρα μετά την απονομή του τροπαίου στους "ερυθρόλευκους".

Ο Σπανούλης αναφέρθηκε στον πρώτο του τίτλο ως παίκτης του Ολυμπιακού, στάθηκε στα σημεία που έκριναν το νικητή της αναμέτρησης, ενώ τόνισε πως αν η ομάδα του δεν πάρει το πρωτάθλημα, που είναι ο μεγάλος στόχος, το Κύπελλο δεν θα έχει αξία.

" Ο πρώτος μου τίτλος με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικός. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε, καθώς καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια, έχοντας και ένα σχετικό ντεζαβαντάζ στο ψυχολογικό κομμάτι, καθώς δεν ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς που ο Παναθηναϊκός ερχόταν στον τελικό έχοντας κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ευρώπης. Για εμάς ο μεγάλος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα και αυτό το Κύπελλο θα αποκτήσει μεγαλύτερη αξία μονάχα αν πάρουμε το πρωτάθλημα.

Σίγουρα είναι σημαντικό που τους κερδίσαμε για τρίτη σερί φορά και όπως φαίνεται ταιριάζουμε στο να παίζουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε τον τίτλο, θα πρέπει να τον χαρούμε για μία μέρα και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε απόλυτα στον επόμενο μας στόχο", είναι μερικά απ' όσα δήλωσε ο Σπανούλης στην κάμερα του Redplanet.gr .

Δείτε στο Redplanet.gr το video με τις δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ