ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Ήταν μία... απόλυτη σεζόν"

Σπανούλης: "Ήταν μία... απόλυτη σεζόν"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την περσινή σεζόν του Ολυμπιακού, το επόμενο καλοκαίρι που θα μείνει ελεύθερος και την πιθανότητα να να επιστρέψει στο ΝΒΑ

Συνέντευξη στο Eurohoops.net παραχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος μίλησε για το μέλλον του και δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά όσα είπε στο ο αρχηγός του Ολυμπιακού, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι:

"Η αλήθεια είναι πως η περσινή σεζόν ήταν για μένα μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη! Αυτό που κρατάω είναι ότι παραμείναμε υγιείς και πετύχαμε όλους τους στόχους μας. Ήταν μια… απόλυτη σεζόν για τον Ολυμπιακό! Το θέμα πλέον είναι να έχουμε διάρκεια και να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό", σχολίασε ο Βασίλης Σπανούλης και συμπλήρωσε:

"Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σχολίασε στην συνέχεια το γεγονός ότι είναι υποψήφιος από την FIBA Europe για το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς: «Σίγουρα είναι τιμή για μένα που είμαι ανάμεσα στους υποψήφιους. Μια τιμή που αφορά όλο τον Ολυμπιακό και τους συμπαίκτες μου. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και όχι ατομικό. Ότι είναι να γίνει, ας γίνει. Άλλοι θα κρίνουν ποιος είναι ο καλύτερος Ευρωπαίος για το 2012, όχι εγώ! Με ενδιαφέρει περισσότερο να πάμε καλά και φέτος με τον Ολυμπιακό".

Σε ερώτηση για το καλοκαίρι που ακολουθεί και θα είναι ελεύθερος τόνισε πως: "Αυτή την στιγμή είμαι αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό και στην φετινή σεζόν. Να κυνηγήσουμε τα playoffs στην Ευρωλίγκα και να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αλήθεια, δεν γνωρίζω τι θα συμβεί το καλοκαίρι. Αυτά θα τα βάλω κάτω όταν έρθει η ώρα".

Τέλος, για το αν υπάρχει στο μυαλό του η επιστροφή στο ΝΒΑ ο Βασίλης Σπανούλης σχολίασε: "Θα δω τις προτάσεις που θα έχω και σίγουρα θα τις εξετάσω όλες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ