ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σλούκας: "Στόχος το 3-0"

Σλούκας: "Στόχος το 3-0"
INTIME SPORTS

Στον δικό του ρυθμό θα πρέπει να πάει ο Ολυμπιακός το Ρέθυμνο (16:30, ΕΤ1), όπως τόνισε ο Κώστας Σλούκας για να κάνει το 3-0 και να προκριθεί στον τελικό. Διαβάστε τι δήλωσε ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς. Χωρίς Λο και Περπέρογλου στην Κρήτη οι "ερυθρόλευκοι".

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-0 στη σειρά των ημιτελικών των πλέι οφ απέναντι στο Ρέθυμνο και πλέον στόχος των "ερυθρολεύκων" είναι το 3-0, ώστε να τσεκάρουν το "εισιτήριο" για τον τελικό του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

" Όπως και στα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς, έτσι και τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε το παιχνίδι στο δικό μας ρυθμό", ανέφερε ο Κώστας Σλούκας και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

" Το Ρέθυμνο είναι μια ιδιαίτερα αθλητική ομάδα με βάθος πάγκου που πηγαίνει τα παιχνίδια σε πολύ γρήγορο ρυθμό, ειδικά όταν παίζει μπροστά στο κοινό του. Εμείς έχουμε ως στόχο το 3-0 και την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος, οπότε θα κάνουμε τα πάντα για να καταφέρουμε να τελειώσουμε τη σειρά με 3-0".

Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του, Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς ανέφερε: " Βρισκόμαστε μια νίκη μακριά από την πρόκριση στον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να την πάρουμε και να προκριθούμε στον τελικό.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια μας από την αρχή της σεζόν, έτσι και τώρα, για εμάς θα αρχίσουν όλα από την άμυνα. Το Ρέθυμνο είναι μια ιδιαίτερα αθλητική ομάδα και ειδικά στην έδρα του παίζει γρήγορα και προσπαθεί να πηγαίνει τα ματς σε υψηλά σκορ. Εμείς πρέπει να τους βγάλουμε από τον ρυθμό τους μέσω της άμυνας μας και να κάνουμε το 3-0. Δεν θα έχουμε μαζί μας τον Λο και τον Περπέρογλου, κάτι που σημαίνει πως θα παίξουμε με 11 παίκτες.

Γι' αυτό και χρειάζεται όλοι να είναι ανά πάσα στιγμή απόλυτα έτοιμοι και να έχουμε τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης".

Χωρίς Λο και Περπέρογλου

Ο Ολυμπιακός έκανε την προπόνηση του το μεσημέρι (2/06) και στις 19:00 αναμένεται να αναχωρήσει για το Ρέθυμνο. Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Έισι Λο και Στράτου Περπέρογλου. Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ ο Έλληνας παίκτης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα του στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού.

Οι δύο αθλητές θα ξεκουραστούν, ώστε να είναι έτοιμοι για τους τελικούς του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ