ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σλούκας: "Καμία σημασία αφού χάσαμε"

Σλούκας: "Καμία σημασία αφού χάσαμε"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας σε ερώτηση για το απίθανο τρίποντο που πέτυχε από το ...σπίτι του στο τέλος του κανονικού αγώνα με την Γαλατάσαραϊ σχολίασε πως δεν έχει καμία σημασία από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ηττήθηκε. Τί είπε και για το σουτ που έχασε στην παράταση (videos)

Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Κώστας Σλούκας μετά το τέλος του αγώνα αφενός γιατί ήταν εκείνος που έχασε το τελευταίο σουτ και αφετέρου γιατί ευστόχησε σε ένα εκπληκτικό τρίποντο στο τέλος της κανονικής περιόδου στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Μετά το τέλος του αγώνα, αναφέρθηκε και στο σουτ που έχασε, αλλά και σε εκείνο που έβαλε στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

"Είχαμε σχεδιάσει ένα πίκ με τον Βασίλη, δε βγήκε, είδα μπροστά τον Λακοβιτς και πίστεψα ότι ήταν καλές οι προϋποθέσεις. Δεν μπήκε, ήταν θέλημα Θεού", υπογράμμισε ο Κώστας Σλούκας ο οποίος συνέχισε:

"Στο τέλος της κανονικής διαρκείας, τελείωνε ο χρόνος. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς. Σουτάρεις, κανείς μια προσευχή κι αν μπει καλώς. Δεν έχει όμως καμία σημασία από τη στιγμή που χάσαμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ