ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σίμονς: "Είναι δύσκολο να γυρίσεις το κουμπί"

Σίμονς: "Είναι δύσκολο να γυρίσεις το κουμπί"

Μετά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Σέντρικ Σίμονς αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ και το πως πρέπει να αντιδράσει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο στον τελικό της 9ης Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, οι υποχρεώσεις τρέχουν και την Κυριακή (29/12, 4μ.μ.) καλείται να επιστρέψει στις νίκες με στόχο να τρέξει ένα νέο σερί, από τη στιγμή που ξεκινά και το ΤOP-16 της Euroleague.

Στις δηλώσεις του στον ΕΣΑΚΕ, ο Σέντρικ Σίμονς έδωσε το σύνθημα για νίκη, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Μπρεντ Πέτγουεϊ.

"Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γυρίσεις το κουμπί ύστερα από μια ήττα που σε στερεί έναν τίτλο και μάλιστα από τον μεγαλύτερό σου αντίπαλο. Πρέπει όμως γιατί έχουμε πολλές υποχρεώσεις μπροστά μας και πολύ δύσκολο πρόγραμμα", υπογράμμισε ο Σέντρικ Σίμονς και συνέχισε:

"Ο ΚΑΟΔ είναι μια ομάδα που έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία και θα αντιμετωπίσει το μεταξύ μας παιχνίδι σαν γιορτή. Εμείς θα πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας, να προσαρμοστούμε στο γεγονός ότι δεν θα έχουμε τη βοήθεια του Βασίλη και του Μπρεντ και να επιστρέψουμε στις νίκες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ