ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σερμαντίνι: "Τον καλύτερο μου εαυτό για τον Ολυμπιακό"

Σερμαντίνι: "Τον καλύτερο μου εαυτό για τον Ολυμπιακό"
Ο Σερμαντίνι προσπαθεί να καρφώσει INTIME SPORTS

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι τόνισε πώς θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φτάσει στους στόχους του.

Ο Γκιόργκι Σερμαντίνι μίλησε στον Τύπου του Ισραήλ για την αποχώρηση του από τη Μακάμπι και τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πώς θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για τους Πειραιώτες.

Ο Γεωργιανός φαίνεται ότι θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν επέκτασης, ενώ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ.

" Φεύγω από τη Μακάμπι. Ήμουν εδώ μόλις για τρεις μήνες, αλλά δέθηκα με τον κόσμο και την ομάδα. Τι να κάνεις όμως; Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνω σε μια καλή ομάδα", ήταν τα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε:

" Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να παίξω καλά στον Ολυμπιακό. Θέλω να πω σε όλους στη Μακάμπι αντίο κι ευχαριστώ. Χαίρομαι πολύ που θα συνεχίσω να παίζω μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο. Θα συναντηθώ με τη Μακάμπι στο Top 16 και θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση".

Για την αποχώρηση του από τη Μακάμπι είπε: " Δεν έπαιξα πολύ στη Μακάμπι και δεν ξέρω τι έγινε και για ποιο λόγο. Δεν θέλω να μιλάω άλλο γι’ αυτό. Φεύγω τώρα κι ανοίγω μία νέα σελίδα στην καριέρα μου. Αγάπησα αυτή την ομάδα και τους ανθρώπους της, που ήταν πολύ φιλικοί απέναντι μου. Ποιος ξέρει, ίσως επιστρέψω κάποια μέρα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ