ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ψάχνει τον αντί-Νεστέροβιτς

Ψάχνει τον αντί-Νεστέροβιτς
INTIME SPORTS

Η επίσημη γνωμάτευση της μαγνητικής τομογραφίας του Ράσο Νεστέροβιτς έδειξε ότι θα μείνει εκτός δράσης από 40 μέρες έως 3 μήνες και στον Ολυμπιακό αναζητούν πλέον παίκτη με τα ονόματα των Ζεβροσένκο, Κουφού και Πρίντεζη να έχουν ήδη ακουστεί

Τα μαντάτα για την περίπτωση του Ράσο Νεστέροβιτς δεν ήταν τελικά θετικά καθώς ο Σλοβένος σέντερ με συντηρητική αγωγή αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 40 μέρες από τη στιγμή που η μαγνητική έδειξε μεγάλη βλάβη τύπου Bankart του πρόσθιου επιχείλιου χόνδρου μετά από πρόσθιο εξάρθρωμα του αριστερού του ώμου.

Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή επιλεχθεί η λύση του χειρουργείου αναμένεται να μείνει εκτός παρκέ για περίπου τρεις μήνες και συνεπώς δεν θα έχει πιθανότητες να προλάβει τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ζεβροσένκο, Κουφού και Μαυροειδή ωστόσο πολύ δύσκολα θα έρθει κάποιος εκ των τριών στην Ελλάδα για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πιο εφικτή ίσως να είναι η περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη ο οποίος θέλει να πάει στον Ολυμπιακό και μένει να βρεθεί η χρυσή τομή με τη Μάλαγα προκειμένου ο παίκτης να επιστρέψει στο λιμάνι. Το θέμα πάντως, είναι ότι υπάρχει και χρονικός περιορισμός καθώς η μεταγραφή εφόσον τελικά γίνει θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 28 Απριλίου όταν και θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή και εφόσον δεν βρεθεί ο κατάλληλος για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα πορευτεί με τους Μπουρούση, Μαυροκεφαλίδη, Γλυνιαδάκη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ