ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προπονήθηκε και παίζει με Παναθηναϊκό ο Σπανούλης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Σπανούλης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και είναι δεδομένη η συμμετοχή του στο ματς Κυπέλλου (16/1) κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ύστερ από το ρεπό της Παρασκευής (13/1), οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν στις προπονήσεις στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το νοκ-άουτ παιχνίδι της Δευτέρας (16/1, 19:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό στον Πειραιά, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βασίλης Σπανούλης συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό (είχε υποστεί θλάση), οι Πειραιώτες αναφέρουν πως είναι 100% καλά και είναι δεδομένη η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, όπως και η συμμετοχή του στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε μείνει εκτός από τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια των "ερυθρολεύκων", απέναντι σε Κύμη και Μπαρτσελόνα, παραμένοντας στην Αθήνα, με σκοπό να ξεκουραστεί και να συνεχίσει την αποθεραπεία του στον τραυματισμό του (εστία θλάσης στον αριστερό προσαγωγό). Ο Βασίλης Σπανούλης, λοιπόν, είναι έτοιμος και θα δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση, με σκοπό την νίκη-πρόκριση για τους Πειραιώτες στον τελικό Κυπέλλου, στον οποίο έχει ήδη προκριθεί ο Άρης.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος αντιμετωπίζει ίωση. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει για τέταρτη φορά φέτος τον Παναθηναϊκό, έχοντας ήδη κάνει το "3 στα 3" στις νίκες. Στο ενδεχόμενο που οι Πειραιώτες νικήσουν ξανά τους "πράσινους", θα μετρούν 7 σερί νίκες κόντρα στο "τριφύλλι", καθώς υπάρχουν και οι 3 σερί νίκες στους περασμένους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ