ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προετοιμασία με -τις γνωστές- ελλείψεις

Προετοιμασία με -τις γνωστές- ελλείψεις
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα (27/11, 21:45) συνεχίστηκε και άπαντες στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο θέλουν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί. Σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες.

Η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα, για την έβδομη αγωνιστική της Euroleague, εκεί όπου θέλουν να παραμείνουν αήττητοι.

Την Δευτέρα (24/11) ξεκίνησε η σύντομη προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τους Βάσκους. Εκεί το βάρος έπεσε στους τραυματίες, με τους υπόλοιπους παίκτες να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, δίχως να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Ο μοναδικός από τους τραυματίες που συγκεντρώνει πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή του αγώνα της Πέμπτης (25/11), δίχως όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής, είναι ο Ματ Λοτζέσκι. Ο 29χρονος φόργουορντ έχει ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις και την Τρίτη (25/11) θα παρθεί απόφαση για το εάν θα ταξιδέψει στην Βιτόρια με την υπόλοιπη ομάδα..

Από εκεί και πέρα, άσχημα ήταν τα νέα για τον Γιώργο Πρίντεζη. Ο Έλληνας φόργουορντ, που είχε ξεκινήσει προπονήσεις, ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στον αστράγαλο και θα μείνει για δέκα, επιπλέον, ημέρες εκτός προπονήσεων, παρατείνοντας έτσι την επιστροφή στην δράση.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Κατσίβελη, έκανε εξετάσεις στο αριστερό χέρι, οι οποίες έδειξαν βελτίωση. Ό Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από ρωγμή στο έλασσον πολύγωνο με το συνοδό οστικό οίδημα στο ίδιο οστό και στη βάση του δεύτερου μετακαρπίου.

Τέλος, ο Ιωάννης Παπαπέτρου ταλαιπωρείται από λοιμώδη μονοπυρήνωση και θα μείνει για τρεις ακόμα εβδομάδες εκτός δράσης. Ο Έλληνας φόργουορντ ακολουθούσε συντηρητική αγωγή και πλέον η επιστροφή στην αγωνιστική δράση θα γίνει με το νέο έτος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ