ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Προτεραιότητα ο Ολυμπιακός"

Πρίντεζης: "Προτεραιότητα ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίνετζης ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν, μίλησε για το μέλλον της ομάδας αλλά και τους τίτλους που κατέκτησε (vid)

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του πέμπτου αγώνα ο Γιώργος Πρίντεζης εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν είναι μόνο στο χέρι του.

Παράλληλα, στάθηκε στους τίτλους που πήρε ο Ολυμπιακός και χαρακτήρισε τη σεζόν ονειρεμένη... Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Γιώργος Πρίντεζης:

Γιώργο, δεν σας πίστευε κανείς στο ξεκίνημα της σεζόν και τώρα είστε Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας. Ποια είναι τα συναισθήματα σου για αυτή την τεράστια επιτυχία;

"Πραγματικά ήταν μία πάρα πολύ όμορφη χρονιά. Θα την χαρακτήριζα ονειρική. Τόσο για τον κόσμο μας, όσο και για όλους. Πλέον, μετά και το 3-2 που κάναμε στις νίκες επί του Παναθηναϊκού, κατακτώντας το Πρωτάθλημα, πλέον, μπορούμε να πανηγυρίσουμε και το Πανευρωπαϊκό. Διότι με το που γυρίσαμε απ' την Κωνσταντινούπολη τα κεφάλια ήταν μέσα διότι περιμέναμε πως και πως τους τελικούς κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μακάρι αυτή η ομάδα να μείνει έτσι και να συνεχίσει. Πήραμε ένα Πρωτάθλημα το οποίο ήταν πολύ δύσκολο, ύστερα από 15 χρόνια και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους. Και το επίσης πάρα πολύ σημαντικό είναι ότι έρχεται απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, γεγονός το οποίο δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας".

-Πως βλέπεις το μέλλον αυτής της ομάδας;

"Ευελπιστώ, θέλω να πιστεύω και μακάρι να μείνουμε όλοι στην ομάδα για πολλά χρόνια. Αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον μπροστά της. Άλλωστε, χτίστηκε για το μέλλον, άσχετο αν έφερε αποτελέσματα στο παρόν και μακάρι να συνεχίσει έτσι, κατακτώντας τίτλους και Πρωταθλήματα κάθε χρόνο, όποιος και αν συνεχίσει στην ομάδα. Δεν ξέρω τι θα γίνει του χρόνου. Ας μην προτρέχουμε. Ας το πανηγυρίσουμε τώρα το σημερινό, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ ωραίο και απ' του χρόνου βλέπουμε".

-Έζησες και τα δύσκολα χρόνια. Τι συνέβη φέτος και ο Ολυμπιακός πήρε τους τίτλους;

"Ήταν μία πάρα πολύ καλή χρονιά που όλοι ευχαριστιόμασταν ακόμη και στις προπονήσεις να δουλεύουμε. Κανείς δεν μίλαγε και κανείς δεν προκαλούσε. Ήμασταν μία παρέα όλοι, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Δεν το λέω έτσι και δεν είναι λόγια κλισέ. Όντως αυτό συμβαίνει. Όλα τα παιδιά, απ' τον πρώτο έως τον τελευταίο, ήταν καταπληκτικοί χαρακτήρες και πιστεύω πως ποτέ δεν το βάλαμε κάτω. Δουλέψαμε, καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε και το άγχος που υπάρχει, γιατί κακά τα ψέματα, όταν παίζεις στον Ολυμπιακό έχεις κάποιο άγχος που σε ακολουθεί, ειδικά αν έχεις πάρα πολλά χρόνια να πάρεις έναν τίτλο. Τέλος καλό και όλα καλά πλέον".

-Το συμβόλαιο σου λήγει φέτος. Είναι προτεραιότητα σου το να μείνεις στον Ολυμπιακό;

"Αυτό σίγουρα είναι κάτι που δεν είναι στο χέρι μου, αλλά μακάρι να μείνω. Εννοείται πως προτεραιότητα μου είναι ο Ολυμπιακός. Από εκεί και πέρα θα δούμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ