ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Νίκη που βοηθάει στην ψυχολογία"

Πρίντεζης: "Νίκη που βοηθάει στην ψυχολογία"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο Sport24.gr για τους 2 κερδισμένους τελικούς του Ολυμπιακού και τους άλλους 2 που απομένουν ενώ στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι η απώλεια του Μάντζαρη για τους "ερυθρόλευκους".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης στην special Live μπασκετική εκπομπή για το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ:

Αν ο Ολυμπιακός χτίζει χαρακτήρα στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

"Ήταν ένα παιχνίδι που σε βοηθάει στην ψυχολογία καθώς προερχόμασταν από την ήττα με τον ΠΑΟΚ. Μαζευτήκαμε μετά τον τραυματισμό του Μάντζαρη και μιλήσαμε. Ξέραμε ότι είχαμε 4 παιχνίδια με τελικούς (Φενέρ, 2 παιχνίδια με Παναθηναικό και Χίμκι). Ευτυχώς έχουμε ξεκινήσει με 2 στα 2 και αυτό βοηθάει στην ψυχολογία μας για τη συνέχεια".

Για το αν είναι φυσιολογικές οι "στραβοτιμονιές" όσον αφορα΄σε διάφορα αποτελέσματα μέσα στη σεζόν:

"Υπάρχει μεγάλη απαξίωση στο ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό δεν ισχύει. Υπάρχουν πολλές σοβαρές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος. Λίγο να βρεθείς σε κακή ημέρα, λίγο τα ταξίδια, λίγο να μη μπουν 1-2 σουτ, μπορείς εύκολα να χάσεις. Η χρονιά θα τελειώσει με ένα ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναικού αλλά πρέπει να είσαι σοβαρός καθόλη τη διάρκειά της".

Για το αν μπορεί να δώσει στον κόσμο του Ολυμπιακού μία συμβουλή:

"Μουρμούρα θα υπάρχει παντού, ειδικότερα στην Ελλάδα. Μετράει μόνο το σήμερα και το αύριο, με μία άσχημη εμφάνιση θα βρεθεί κάτι να ειπωθεί άσχημο για παίκτη ή προπονητή. Εμείς είμαστε συσπειρωμένοι, ενωμένοι, ξέρουμε πως να το διαχειριστούμε και να το βγάλουμε στο γήπεδο".

Για το αν αυτή η νίκη αφιερώνεται από την ομάδα στον άτυχο της σεζόν λόγω τραυματισμού, Βαγγέλη Μάντζαρη:

"Το σημαντικό είναι ότι το αφιερώνουμε στον Μάντζαρη χωρίς να να χρειαστεί να του το πούμε ή να το δείξουμε μπροστά στις κάμερες. Μας στοίχισε η απουσία του πολύ θα μας στοιχίσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Μας στοίχισε περισσότερο για τον Βαγγέλη ως άνθρωπο, ως φίλο και έπειτα ως παίκτη. Ξέρουμε ότι θα είναι δυνατός. Είναι μικρός σε ηλικία, δουλευταράς, δεν τον φοβάμαι, θα γυρίσει σύντομα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ