ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Να μάθουμε από αυτή την ήττα"

Πρίντεζης: "Να μάθουμε από αυτή την ήττα"

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στο Sport24.gr για την απώλεια του Κυπέλλου και τους τελικούς του πρωταθλήματος. Τι απάντησε στη μερίδα του κόσμου που δεν χειροκρότησε τους "ερυθρολεύκους"

Οι 17 πόντοι του Γιώργου Πρίντεζη πέρασαν μοιραία σε δεύτερη μοίρα μετά την ήττα του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου και ο Έλληνας φόργουορντ δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την απώλεια του πρώτου τίτλου της σεζόν.

Τα πολλά λάθη του Ολυμπιακού ήταν εκείνα που κόστισαν στον μεγάλο, σύμφωνα με τα όσα είπε ο 27χρονος άσος στο Sport24.gr...

"Χάσαμε στο τέλος και δεν έχει καμία σημασία το γεγονός ότι εγώ έβαλα 17 πόντους. Δεν πιστεύω ότι το ματς κρίθηκε στο τέλος. Είχαμε πάρει μία διαφορά τη χάσαμε, κάναμε πάρα πολλά λάθη στο τέλος. Μας στοίχισαν πραγματικά τα πολλά και συνεχόμενα λάθη στο τέλος", τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης και συνέχισε:

"Είναι μία ήττα από την οποία χάνεις ένα τρόπαιο και δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή ότι θα βγει σε καλό. Μακάρι να μας βγει σε καλό στη συνέχεια εν όψει των τελικών του πρωταθλήματος.

Αυτός είναι ο κύριος στόχος και των δύο ομάδων. Καμιά ομάδα δεν ήθελε να παίξει ένα παιχνίδι χωρίς αύριο. Το θέλαμε πάρα πολύ και πρέπει να μάθουμε από αυτή την ήττα".

"Καλύτερα να μην έρχονται"

Μετά το τέλος του τελικού, οι "γκρίνιες" δεν έλειψαν από μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, κάτι που φυσικά δεν άρεσε σε κανέναν. Κι αυτό γιατί ο Ολυμπιακός δουλεύει πάρα πολύ όπως τόνισε ο Γιώργος Πρίντεζης...

"Δεν καταλαβαίνω τη φιλοσοφία που έχει χτιστεί με την ομάδα από τον κόσμο. Αν κάποιοι θέλουν να έρχονται για να ξεσπάνε και να βρίζουν καλύτερα να μην έρχονται", επισήμανε ο Έλληνας φόργουορντ και συμπλήρωσε:

"Δεν βλέπω κανένα λόγο να έρχονται και να μας περιμένουν στη γωνία μετά από κάθε ήττα. Δουλεύουμε πάρα πολύ, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Κανένας δεν μας περίμενε στο ξεκίνημα και πιστεύω ότι τώρα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ