ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης: "Κάποιοι λένε κακοήθειες"

Σπανούλης: "Κάποιοι λένε κακοήθειες"
INTIME SPORTS

Με την ελπίδα τα φιλικά να βοηθήσουν στην καλύτερη προετοιμασία της ομάδας, ο Ολυμπιακός αναχώρησε την Τρίτη με προορισμό την Ιταλία. Τι είπε ο Σπανούλης για την απουσία από την Εθνική

Το κεντρικό πρόσωπο της ομάδας ήταν ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος πολιορκήθηκε από τους δημοσιογράφους και απάντησε σε όλους όσοι είπαν ότι δεν ήθελε να ακολουθήσει την Εθνική στη Λιθουανία.

"Δυστυχώς δεν μπορούσα να παίξω φέτος με την Εθνική αν και το ήθελα", σχολίασε ο 29χρονος γκαρντ και συμπλήρωσε ξεκαθαρίζοντας τη θέση του:

Ξεκίνησα συντηρητική αγωγή για να πάω στο Ευρωμπάσκετ αλλά πονούσα. Κάποιοι λένε κακοήθειες οτι εγώ δεν ήθελα να πάω αλλά αυτά συμβαίνουν. Τα φώτα πάντως τώρα θα πρέπει να πέσουν στους πρωταγωνιστές και όχι στους απόντες. Πετύχαμε στον στόχο μας. Θέλαμε να μπούμε στο προολυμπιακό τουρνουά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα καταφέραμε".

Αναφορικά με τον Ολυμπιακό και τη νέα προσπάθεια που γίνεται, επισήμανε: "Φέτος είμαστε νέα ομάδα. Τα παιδιά που ήρθαν από τα κολέγια πρέπει να προσαρμοστούν στα ευρωπαϊκά δεδομένα και γι΄αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Στην Ιταλία θα δώσουμε δυνατά φιλικά για να δούμε που βρισκόμαστε".

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει μέρος στο τουρνουά του Κάλιαρι μαζί με τις Σιένα, Σάσαρι και Παρτίζαν στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου.

Από την πλευρά του , ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε: "Είμαστε μία νέα ομάδα. Έχουμε αλλάξει αρκετά σε σχέση με πέρυσι. Μένει να δουλέψουμε σκληρά. Έχουμε συμπληρώσει ένα μήνα προετοιμασία. Πάμε στην Ιταλία να δοκιμάσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο".

Όσον αφορά τον, Βαγγέλη Αγγέλου σχολίασε ότι δεν γνωρίζει αν θα γίνει άλλη προσθήκη στο ρόστερ: "Tελείωσε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας μας με το πρόγραμμα του κ. Ιβκοβιτς. Στην Ιταλία θα δώσουμε φιλικά ματς για να δούμε την κατάσταση της ομάδας. Δεν είναι δική μου δουλειά τι θα γίνει με το ρόστερ και αν έχει κλείσει, με αυτό ασχολούνται άλλοι. Εμάς η δουλειά μας είναι στο γήπεδο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ