ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Πρίντεζης, το πράγμα και η διευκρίνιση του!

Ο Πρίντεζης, το πράγμα και η διευκρίνιση του!
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης βρέθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "βράδυ" μίλησε για όλα και έκανε δήλωση-φωτιά στην ερώτηση αν θα πήγαινε ποτέ στον Παναθηναϊκό. Τι διευκρίνισε ο ίδιος λίγο μετά την εκπομπή στο facebook

Ο Γιώργος Πρίντεζης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ" στον ΑΝΤ1, μίλησε για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, τον Ολυμπιακό, την καλή παρέα που έχουν στον Πειραιά και όταν ρωτήθηκε αν θα πήγαινε στον Παναθηναϊκό απάντησε: " Όχι, δεν θα πήγαινα. Δεν μπορώ να φανταστώ να φοράω αυτό το πράγμα". Η δήλωση είναι παρεξηγήσιμη, αν απομονωθεί γιατί ο διεθνής άσος δεν είπε μόνο αυτό. Έκανε άλλωστε και την σχετική διευκρίνιση στον λογαριασμό του στο facebook.

" Δεν είναι ότι είμαι Ολυμπιακός, μόνο. Δεν γίνεται να φοράω δέκα χρόνια τα κόκκινα και μετά να βάλω τα πράσινα. Εγώ προσωπικά δε μπορώ να το κάνω. Δεν κατακρίνω κανέναν, γιατί μπορεί αυτό που σκέφτομαι να είναι αντιεπαγγελματικό, αλλά έτσι αισθάνομαι" είπε στη συνέχεια για να προσθέσει: "Εμένα μου αρέσει, που και οι παναθηναϊκοί που συναντάω λένε ότι με προτιμούν σαν αντίπαλο".

Και επειδή στην Ελλάδα δεν χρειάζεται πολύ για να παρεξηγηθεί κανείς, ο ίδιος ο Πρίντεζης φρόντισε να διευκρινίσει τα εξής από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

"Προς αποφυγή παρεξηγήσεων σχετικά με τη δήλωση μου για φανέλα αντίπαλης ομάδας ως "πράγμα"θέλω να πω ότι δεν ολοκλήρωσα τη σκέψη μου με αποτελεσμα ν ακουστει διαφορετικά απ αυτό που πιστεύω κ που ήθελα να βγει!!! Καταλαβαινω ότι δεν ακούστηκε ωραία κ θέλω να εξηγήσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα υποβαθμιζα καμία ομάδα κ ιδιαίτερα ένα τετοιο ιστορικό σύλλογο με συμπαίκτες-φίλους!"

Ο Πρίντεζης, το πράγμα και η διευκρίνιση του!

Ο Πρίντεζης μίλησε για το κλίμα ...παιδικής χαράς που υπάρχει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ξέχασε να επισημάνει: " Τώρα όλοι μας αποθεώνουν. Αν όμως δεν πετύχουμε ένα στόχο, ξέρουμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα".

Στη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, ο άσος του Ολυμπιακού αποκάλυψε τις ικανότητες του στο τραγούδι, παίρνοντας το μικρόφωνο, μίλησε για την σχέση του με την Βιβή Τσιάμη, το φουσκωτό που πήρε στην Σύρο, την περσινή προσπάθειά του να γίνει καλύτερος παίκτης με 2,5 μήνες προπονήσεων στο νησί του, την ευτυχία βεβαίως της κατάκτησης της Ευρωλίγκας και το...μπουγέλο που έριξε μαζί με τους συμπαίκτες του σε Σπανούλη και Μπαρτζώκα στην συνέντευξη Τύπου του τελικού: "Ε, ήμασταν πρωταθλητές Ευρώπης. Κάπως έπρεπε να το γιορτάσουμε".

"Η Ρεάλ είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να σε φοβίσει όταν πάρει διαφορά. Με τους σουτέρ που έχει, μπορεί να την μεγαλώσει ακόμα περισσότερο. Όταν πήγαμε στους 10, είπαμε ότι την έχουμε. Έχει παίκτες που μπορούν να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους" ήταν το σχόλιό του για τον τελικό με τη Ρεάλ, ενώ υπογράμμισε ότι "πήγαμε χαλαρά σαν μια παρέα στο φάιναλ-φορ και αυτό μας βγήκε σε καλό".

Αποκάλυψε, ακόμη, ότι το περιβραχιόνιο στον αγκώνα το φοράει για γούρι, ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας αγόρασε μια φανέλα με φωτογραφίες του ...Μister Bean, μετά τον τελικό με τη Ρεάλ, ενώ το περίφημο πεταχτάρι "ήταν ένα σουτ που κάνω χρόνια, αλλά υπήρχε προπονητής που δεν με άφηνε να το επιχειρώ"

Η γνώμη του για τον Χάινς: " Είναι κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος Αμερικανός με τον οποίο έχω αγωνιστεί μαζί. Έχει νοοτροπία και Αμερικανού και Ευρώπης, κάτι σπάνιο, πολλοί Αμερικανοί δεν μπορούν να συνηθίσουν στην Ευρώπη. Πολύ μεγάλος ο Κρστιτς, αλλά δε θα άλλαζα τον Χάινς, αλλά και κανέναν άλλον συμπαίκτη μου για τον Κρστιτς".

Όσο για τον Νίκο Γκάλη και την επιρροή του παραδέχθηκε: "Όλοι μας του χρωστάμε κάτι, είναι δεδομένο. Ήταν εξωπραγματικός για την εποχή του και νομίζω ότι θα ήταν έτσι, αν έπαιζε τώρα"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ