ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρίντεζης: "Αποδείχθηκε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει"

Πρίντεζης: "Αποδείχθηκε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει"
INTIME SPORTS

Πιο χαλαρός απ' όσο έπρεπε παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Πρίντεζη μετά το τέλος του αγώνα με την Εφές και το 2-1

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Βασίλης Δελής

Ο Γιώργος Πρίντεζης σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός πίστεψε ότι όλα είχαν τελειώσει και γι' αυτό το λόγο ηττήθηκε στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με την Εφές, τονίζοντας πως ο "ερυθρόλευκοι" ήταν πιο χαλαροί απ' όσο θα έπρεπε.

"Αποδείχτηκε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει κι ότι όσες ομάδες έχουν φτάσει εδώ δεν είναι τυχαίες. Μπορεί στα πρώτα δύο ματς να αφήσαμε να εννοηθεί πως όλα ήταν εύκολα, αλλά η Εφές είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και αν την αφήσεις να βρει ρυθμό θα αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα", σχολίασε ο πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού και συνέχισε:

"Λέγαμε πως τίποτα δεν έχει κριθεί, αλλά ίσως μέσα μας να μην το πιστεύαμε πραγματικά και να ήμασταν πιο χαλαροί από ό,τι έπρεπε.

Δεν είδαμε το ματς σαν τελικό, θεωρήσαμε πως είχαμε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει όταν έχεις την ευκαιρία να τον πνίγεις τον αντίπαλο.

Το παιχνίδι της Παρασκευής θα είναι ακόμη πιο δύσκολο και πρέπει να πάμε με συγκέντρωση. Οταν μια ομάδα βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά έχει περισσότερες ελπίδες, ενώ αντίθετα όταν κοιτά μόνο τον στόχο χάνει το δρόμο της".

Περπέρογλου: "Καμία σχέση με τα δύο πρώτα ματς"

Από την πλευρά του, ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε πώς ο Ολυμπιακός δεν ήταν όσο καλός έπρεπε: " Ήμασταν πολύ κακοί, καμία σχέση με τα δυο παιχνίδια και αφήσαμε τους Τούρκους να βρούνε ρυθμό. Είναι μια ομάδα που αν βρει ρυθμό θα σου κάνει ζημιά. Το ματς κρίθηκε στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου.

Μετά κάναμε προσπάθεια να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά όταν η διαφορά φτάνει σε τέτοια επίπεδα δεν είναι δυνατόν να το γυρίσεις. Έχουν πολλά ψηλά κορμιά, είναι πιο ψηλοί και χάσαμε ριμπάουντ γιατί δεν παίζαμε με πάθος. Οι έξτρα κατοχές παίζουν μεγάλο ρόλο και ενίσχυαν την αποφασιστικότητά τους να μειώσουν την σειρά. Είναι ομάδα 30 εκατομμυρίων, δεν μπορείς να τους υποτιμήσεις λεπτό και κάπου εμείς χαλαρώσαμε γνωρίζοντας ότι προηγούμαστε με 2- 0".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ