ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πλήρης και με Αγγελόπουλο ο Ολυμπιακός

Πλήρης και με Αγγελόπουλο ο Ολυμπιακός

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσε το παρών στην τελευταία προπόνηση των "ερυθρόλευκων".

Στον Ολυμπιακό δίνουν τεράστια βαρύτητα στον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό (26/5, 19:30) και στη σημασία να γίνει το 2-1 μετά το μπρέικ στο ΟΑΚΑ που επέτρεψε στους Πειραιώτες να ανακτήσουν το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των τελικών της Basket League.

Έτσι, λοιπόν, οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι, τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά, προκειμένου να συνεχίσουν τους τελικούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπροστά στον κόσμο τους που θα γεμίσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!

Το θετικό για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα ενώ οι Πειραιώτες προπονήθηκαν παρουσία του Γιώργου Αγγελόπουλου και πλέον είναι αποφασισμένοι να κατακτήσουν τον στόχο τους.

Το blog του Ιωάννη Παπαπέτρου στο esake.gr

"Συγκέντρωση για 40 λεπτά

Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε καλά και να απολαμβάνετε τους τελικούς. Έχουν γίνει δύο σπουδαία ματς μέχρι στιγμής και πλέον η σειρά βρίσκεται στο 1-1. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να μην επαναλάβουμε το λάθος της πρεμιέρας. Και αυτό θα συμβεί μόνο αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Δεν θέλω να γράψω πολλά. Θέλω να πω μόνο ένα πράγμα στους φιλάθλους μας. "Χρειαζόμαστε τη φωνή σας και μόνο σε κάθε άμυνα, σε κάθε φάση, για 40 λεπτά ώστε όλοι μαζί να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη.

Να είστε καλά,

Ιωάννης"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ