ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περπέρογλου: "Τεράστιο κίνητρο για το πρωτάθλημα"

Περπέρογλου: "Τεράστιο κίνητρο για το πρωτάθλημα"

Ο Στράτος Περπέρογλου ξεκαθαρίζει πως ο πρωταρχικός στόχος της χρονιάς ήταν και παραμένει το πρωτάθλημα, το οποίο έχουν μεγάλο κίνητρο για να κατακτήσουν οι παίκτες του Ολυμπιακού

Η επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης, ήταν ένα κρυφό όνειρο για τα μέλη του Ολυμπιακού, ωστόσο η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας, είναι ο μεγάλος και πρωταρχικός φετινός στόχος.

Και παραμένει και μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Ο Στράτος Περπέρογλου μιλώντας στο Redplanet.gr υπογράμμισε στον Ολυμπιακό υπάρχει μεγάλο κίνητρο για να δώσει τα πάντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

"Εννοείται πως όλοι μας στον Ολυμπιακό έχουμε τεράστιο κίνητρο ώστε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ο πρωταρχικός στόχος για εμάς, από το ξεκίνημα της χρονιάς, ήταν η κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Ελλάδα", υποστήριξε ο Έλληνας φόργουορντ και συνέχισε:

"Όλοι μας έχουμε μεγάλη επιθυμία να κατακτήσουμε και αυτό τον τίτλο και έχουμε μεγάλο κίνητρο ώστε να κλείσουμε αυτή την χρονιά όμορφα, κερδίζοντας και αυτό το τρόπαιο. Είναι πολύ σημαντικός αυτός ο τίτλος και τον θέλουμε".

Διαβάστε στο Redplanet.gr τι λέει ο Περπέρογλου για τα συμβόλαια της νέας σεζόν στον Ολυμπιακό και δείτε τον σε video να υπογραμμίσει ότι υπάρχει μεγάλο κίνητρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ