ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περπέρογλου: "Φιλοσοφία μας η άμυνα"

Περπέρογλου: "Φιλοσοφία μας η άμυνα"
INTIME SPORTS

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε για τα συναισθήματα του όταν μπήκε στο παρκέ, ενώ τόνισε ότι στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού είναι να κρατάει σε χαμηλό σκορ τον αντίπαλο.

Για την φιλοσοφία του Ολυμπιακού μίλησε ο Στράτος Περπέρογλου αμέσως μετά τη νίκη των "ερυθρολεύκων" επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας γκαρντ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη δική του εμφάνιση, όπως και στα συναισθήματα του στην αρχή όταν πάτησε το παρκέ.

"Μη χάσετε στις 21.30 το Live Video Chat για το "αιώνιο" ντέρμπι. Οι Μάνος Μίχαλος, Στέφανος Τριαντάφυλλος και Γιάννης Φιλέρης απαντούν στις ερωτήσεις των αναγνωστών με τη βοήθεια των εκλεκτών καλεσμένων τους".

Για το "διπλό" στο ΟΑΚΑ, σχολίασε: " Είναι νωρίς για να πούμε πολλά πράγματα, καθώς βρισκόμαστε μόλις στην δεύτερη αγωνιστική. Όμως σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για εμάς πως ξεκινάμε το πρωτάθλημα έχοντας κερδίσει τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ. Η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση και φτερά ενόψει της συνέχειας. Πιστεύω πως όταν παίξουμε καλή άμυνα μπορούμε να κερδίσουμε οποιοδήποτε παιχνίδι, τον κάθε αντίπαλο".

Για το πως ένιωσε στο παιχνίδι, δήλωσε: " Σίγουρα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ένιωσα αρκετά δύσκολα. Αισθάνθηκα περίεργα και διαφορετικά, αλλά προσπάθησα να συγκεντρωθώ, ενώ σε αυτό το κομμάτι με βοήθησαν τόσο οι συμπαίκτες μου, όσο και ο προπονητής μου τις προηγούμενες ημέρες. Ξέραμε τι θα κληθώ να αντιμετωπίσω. Στην επίθεση δοκίμασα ορισμένα σουτ και μπήκαν. Αυτό που μετράει όμως είναι ότι κερδίσαμε και πετύχαμε μία όντως πολύ σημαντική νίκη".

Για την ήττα από την Εφές, τόνισε: " Η κακή εμφάνιση και η ήττα από την Εφές αποτέλεσε ένα καλό μάθημα για εμάς, αλλά μιλήσαμε με τα παιδιά και καταλάβαμε πως δεν θα πρέπει να μείνουμε εκεί. Θα πρέπει να προχωρήσουμε και να βελτιωθούμε, όπως και συνέβη. Θα πρέπει να συνεχίσουμε στα επόμενα παιχνίδια με εμφανίσεις ανάλογες με αυτή κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ".

Για την άμυνα του Ολυμπιακού, επεσήμανε: " Ο Ολυμπιακός πέρσι κατάφερε να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό και το Πρωτάθλημα παίζοντας με συγκεκριμένο τρόπο. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να ξεκινάει τα παιχνίδια έχοντας στόχο να βάλει 90 πόντους και να δεχτεί 85. Δεν έχει μάθε να παίζει έτσι. Πιστεύω ότι έχουμε τον κορμό, την ομοιογένεια, αλλά και την ομάδα, η οποία μπορεί να κρατάει τον αντίπαλο σε χαμηλά σκορ. Και από εκεί, δηλαδή από την άμυνα, θα πρέπει να ξεκινάμε πάντα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ