ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Περπέρογλου: "Αξίζει σεβασμό το Ρέθυμνο"

Περπέρογλου: "Αξίζει σεβασμό το Ρέθυμνο"
INTIME SPORTS

Ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε πώς όλοι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να βγάλουν από το μυαλό τους το ματς με την Φενέρμπαχτσε, αλλά και εκείνο που ακολουθεί με την Χίμκι και να επικεντρωθούν στο Ρέθυμνο. Διαβάστε τι δήλωσε ο Μίλαν Τόμιτς.

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο το Ρέθυμνο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (1/04, 19:00. ΕΤ1).

Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πώς αξίζει σεβασμός στους Κρητικούς, καθώς παλεύουν κάθε παιχνίδι, ενώ πρόσθεσε ότι τόσο εκείνος, όσο και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

" Η αλήθεια είναι πως το ματς με το Ρέθυμνο είναι μεταξύ δύο πολύ κρίσιμων αγώνων για εμάς. Αυτόν με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και αυτόν που έρχεται με την Χίμκι", είπε ο Περπέρογλου και πρόσθεσε:

" Πρέπει λοιπόν να αποφύγουμε την παγίδα και να μην σκεφτόμαστε τι έγινε στην Τουρκία, αλλά ούτε και το παιχνίδι με την Κίμκι για την τελευταία αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας. Το Ρέθυμνο αξίζει σεβασμό και το έχει δείξει πως και εντός, αλλά και εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα σκληρό και παλεύει κάθε παιχνίδι. Πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί, να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους και να σταματήσουμε τον ρυθμό τους".

Τόμιτς: "Να είμαστε σοβαροί"

Ο Μίλαν Τόμιτς από την πλευρά του δήλωσε: " Η σεζόν έχει μπει στην τελική της ευθεία και το ένα κρίσιμο ματς διαδέχεται το άλλο. Το ματς με το Ρέθυμνο δεν θα κρίνει κάτι, αλλά σίγουρα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Ο ΑΓΟΡ είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλά και εντός, αλλά και εκτός έδρας.

Τους αρέσει πολύ να παίζουν γρήγορα με πολλά σουτ από μακρινή αποσταση και κυρίως απο το τρίποντο. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και στα 40 λεπτά του ματς. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια και στις δύο μεριές του παρκέ και να παρουμε ακόμη μια νίκη. Δεν πρέπει να σκεφτούμε ούτε λεπτό το παιχνίδι με την Κίμκι γιατί τότε θα έχουμε πρόβλημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ