ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πέρκινς: "Ενθουσιασμένος που θα παίξω στους πρωταθλητές"

SONY DSC
SONY DSC SONY DSC

Δείτε video με τον Ντορόν Πέρκινς να μιλάει για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό και την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι νέοι τους συμπαίκτες και ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ντορόν Πέρκινς είχε την πρώτη του γνωριμία με τους συμπαίκτες του και μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις.

Ο πρώην άσος της Μακάμπι, ντύθηκε στα "κόκκινα" και δηλώνει έτοιμος να παίξει σκληρά σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου, ενώ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα αγωνιστεί για τους πρωταθλητές της Ευρωλίγκας.

"Είμαι ενθουσιασμένος, ενθουσιασμένος που θα παίξω για τους πρωταθλητές της Ευρωλίγκας. Να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο είναι δυνατό. Θα έχει πλάκα", σχολίασε ο Ντορόν Πέρκινς και συνέχισε για το αν ήταν δύσκολη η απόφαση του:

"Ήταν ή εδώ ή να γυρίσω σπίτι και να περιμένω. Δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από το να παίξω εδώ, άρα δεν ήταν καθόλου δύσκολο".

Για τον αν θεωρεί τον Ολυμπιακό μετά τη Μακάμπι, τη δεύτερη μεγάλη του ευκαιρία, σχολίασε: "Σίγουρα ναι. Είχα μία ευκαιρία πέρσι, αλλά πήγα στην ομάδα αργά και δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι, αλλά ο Ολυμπιακός με την ποιότητα των παικτών που έχει είναι μία μεγάλη ευκαιρία, μία καλή κατάσταση".

SONY DSC
SONY DSC SONY DSC

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο, σχολίασε: "Να παίξω σκληρά. Παίζω σκληρά σε κάθε παιχνίδι. Παίζω σκληρά ανεξάρτητα με οτιδήποτε".

Δείτε το video με την υποδοχή των συμπαικτών του στον Ντορόν Πέρκινς και τις δηλώσεις του...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ