ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαπέτρου: "Είναι μεγάλη τιμή"

Παπαπέτρου: "Είναι μεγάλη τιμή"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Παπαπέτρου μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως είναι μεγάλη τιμή για εκείνον που βρίσκεται στο ρόστερ των "ερυθρολεύκων". Αύριο (22/08) η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες (20/08) την απόκτηση του Γιάννη Παπαπέτρου για τα επόμενα πέντε χρόνια, με τον νεαρό φόργουορντ να τονίζει ότι είναι μεγάλη τιμή για εκείνον που βρίσκεται στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Παράλληλα, ο Παπαπέτρου αναφέρει πως νιώθει έτοιμοι να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες της ομάδας, αρχίζοντας τη σκληρή δουλειά.

" Έγιναν όλα πολύ ξαφνικά. Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη κίνηση όχι μόνο για την καριέρα μου αλλά και για τη ζωή μου και γι’ αυτό έγινε", τόνισε ο Παπαπέτρου και πρόσθεσε:

" Είναι μεγάλη τιμή για μένα ότι θα είμαι στο ρόστερ μια τόσο μεγάλης ομάδας όπως είναι ο Ολυμπιακός. Μιας ομάδας που στοχεύει σε τίτλους κι αυτό σίγουρα ιντριγκάρει τον κάθε αθλητή. Πιστεύω ότι είναι το πιο σωστό βήμα για την καριέρα μου, γιατί ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι εμπιστεύεται και βάζει νέα παιδιά για να παίξουν. Αυτό ήταν το έξτρα κίνητρο για να παρατήσω τις σπουδές μου και την Αμερική".

Στη συνέχεια, ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε: " Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και το γνωρίζω. Νιώθω έτοιμος να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες της ομάδας. Από σήμερα κιόλας ξεκινά σκληρή δουλειά και θα προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορώ για να ανταπεξέλθω σ’ αυτούς που με πίστεψαν".

Τέλος, ο πρώτος σκόρερ της εθνικής Νέων στο φετινό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είπε: " Όταν ήμουν πιο μικρός, ο Σπανούλης ήταν ένας από τους παίκτες που κοιτούσα και ήθελα να τους μοιάσω. Δεν μπορώ να μιλήσω εγώ γι’ αυτόν. Η παρουσία του Σπανούλη στην ομάδα δείχνει τη δύναμη του Ολυμπιακού και τις διαθέσεις για τη νέα χρονιά".

Αύριο η πρώτη προπόνηση

Από εκεί και πέρα, αύριο αναμένεται να ξεκινήσουν οι προπονήσεις ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για τον Ολυμπιακό. Ο κόουτς των "ερυθρολεύκων", Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεση του τους Αγραβάνη, Παπαπέτρου, Μάντζαρη, Σίμονς, Ντάνστον, Πέτγουει, Μαυροειδή και Γεωργάκη, ενώ ο Έισι Λο αναμένεται στη χώρα μας την Παρασκευή (23/08).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ