STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαπέτρου: "Ευχαριστώ την διοίκηση για το τσάρτερ στην Βιτόρια"

Παπαπέτρου: "Ευχαριστώ την διοίκηση για το τσάρτερ στην Βιτόρια"
INTIME SPORTS

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ευχαρίστησε την διοίκηση των Πειραιωτών για το τσάρτερ που πήγε την ομάδα σε Βιτόρια και Κρήτη, ενώ και ο Χάρης Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής (10/1, 16:30) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Ρέθυμνο.

Οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Χάρης Γιαννόπουλος, ανανέωσαν τα προσωπικά τους blog στον ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και το Ρέθυμνο, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή (10/1, 16:30, NS3) στην Κρήτη.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ιωάννης Παπαπέτρου, θέλησε να ευχαριστήσει τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για το γεγονός πως έδωσαν πτήση τσάρτερ στην ομάδα ώστε να ταξιδέψει γρήγορα, εύκολα και άνετα σε Βιτόρια και Κρήτη, γεγονός που βοήθησε τους Πειραιώτες, ενώ ο Χάρης Γιαννόπουλος επεσήμανε πως οι "ερυθρόλευκοι" διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη.

Το blog του Ιωάννη Παπαπέτρου στον ΕΣΑΚΕ:

"Ακόμη μια μάχη...

Φίλες και φίλοι μου γειά σας,

Ελπίζω να είστε καλά και να περάσατε όμορφα τις γιορτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για εμάς οι ελεύθερες ώρες ήταν ελάχιστες καθώς και στις 29/12 είχαμε παιχνίδι και στις 3/1 και στις 7/1, οπότε τις περισσότερες ώρες κατά τη διάρκεια των γιορτών εγώ και οι συμπαίκτες μου τις περάσαμε στο γήπεδο. Αλλά ειλικρινά δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Αυτό θα έλειπε. Κάνουμε κάτι που λατρεύουμε, οπότε είναι χαρά μας. Και φυσικά το να είμαι με τους συμπαίκτες μου με γεμίζει καθώς πρόκειται για τη δεύτερη οικογένεια μου. Με τους συμπαίκτες μου άλλωστε περνάω εκατοντάδες ώρες μέσα στη σεζόν.

Το ένα παιχνίδι διαδέχεται το άλλο με τεράστια ταχύτητα, οπότε είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε, δεν μπορούμε να μένουμε σε κάποιο ματς περισσότερες από 24 ώρες. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στη Βιτόρια και φύγαμε με τη νίκη από μια απίστευτα σκληρή έδρα. Και είμαστε όλοι χαρούμενοι γι' αυτό. Πριν αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μας έδωσε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε με τσάρτερ και να πάμε από την Αθήνα κατευθείαν στη Βιτόρια. Πράγμα πολύ σημαντικό καθώς διαφορετικά θα έπρεπε να πάμε στη Γερμανία, από εκεί στο Μπιλμπάο και από εκεί με πούλμαν στη Βιτόρια. Η πτήση τσάρτερ μας βοήθησε σε μεγάλο βαθμό, να είστε σίγουροι γι' αυτό. Τώρα στο καθαρά αγωνιστικό, ο κόουτς είχε ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα, όπως τον έλεγχο του ρυθμού, τον έλεγχο των ριμπάουντ και την ευστοχία στις βολές και νομίζω πως και στους τρεις τομείς πήγαμε καλά.

Τώρα μπροστά μας έχουμε το ματς με το Ρέθυμνο. Βρισκόμαστε ήδη στην Κρήτη από την Παρασκευή τα ξημερώματα και έχουμε κάνει εδώ δύο προπονήσεις. Το Ρέθυμνο δεν έχει κάνει την πορεία που θα ήθελε και αυτό το κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο. Ψάχνουν μεγάλες νίκες που θα τους απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη, γι' αυτό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για ακόμη μια μάχη. Δεν υπάρχει εύκολο ματς μέσα στη σεζόν. Αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορεί να το πληρώσουμε πολύ ακριβά. Γι' αυτό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι ώστε να πάρουμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Να είστε καλά,

Ιωάννης"

Το blog του Χάρη Γιαννόπουλου στον ΕΣΑΚΕ:

"Και στο τέλος Ολυμπιακός...

Τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους στην Ευρώπη. Ο φετινός Ολυμπιακός με όλους τους τραυματισμούς και τις ατυχίες παραμένει ένα επίπεδο πάνω από όλους μέχρι στιγμής. Η άμυνα του είναι η καλύτερη που έχω δει φέτος, δεν ξέρω αν κι οι αριθμοί το υποστηρίζουν, αλλά τέτοια άμυνα στο πικ εν ρολ, με «hedge out» μέχρι το κέντρο και οι βοήθειες στις περισσότερες περιπτώσεις σωστές και γρήγορες, έχω να δω από Παναθηναϊκό του Ζοτς.

Η ομάδα μας από την άλλη θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό στην επίθεση, με ομαδικό παιχνίδι για να μπορέσει να «σπάσει» αυτή την άμυνα (διόλου εύκολο). Βέβαια η κυκλοφορία της μπάλας δεν πρόκειται να είναι εύκολη. Στην δική μας άμυνα θα πρέπει να πραγματοποιήσουμε ένα τέλειο 40λεπτο για να ελπίσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα, με τελευταίο τρανό παράδειγμα την Κηφισιά κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Ένα τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε είναι το γεμάτο γήπεδο που δυστυχώς δεν έχουμε την ευχαρίστηση να γευτούμε πολύ φέτος. Ελπίζω βέβαια αυτό να αλλάξει στον δεύτερο γύρο και με την δική μας βοήθεια, καθώς είμαι σίγουρος πως ο β’ γύρος θα είναι εντελώς διαφορετικός σε σχέση με το δικό μας πρώτο μισό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ