ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Το NBA δεν υπάρχει στο μυαλό μου"

Παπανικολάου: "Το NBA δεν υπάρχει στο μυαλό μου"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου σκέφτεται προς το παρόν μονάχα τον Ολυμπιακό και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που βοήθησε να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα των "ερυθρολεύκων".

Καλό το ΝΒΑ, αλλά προηγείται ο Ολυμπιακός! Ο Κώστας Παπανικολάου έχει καθορίσει τις προτεραιότητες του. Ο διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε στο Top-16 και στις φετινές εμφανίσεις των πρωταθλητών Ευρώπης στην Ευρωλίγκα.

" To NBA δεν υπάρχει μόνο στο μυαλό μου. Στο μυαλό μου υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός. Είμαι ευχαριστημένος εδώ, βρίσκομαι σε έναν σπουδαίο σύλλογο που μου παρέχει τα πάντα και δεν σκέφτομαι το NBA. Έχω ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, αν και φέτος το καλοκαίρι, υπάρχει μπάι-άουτ, αλλά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Τώρα το μόνο που σκέφτομαι και δεν θέλω να με αποπροσανατολίσει κάτι άλλο είναι η επιτυχία του Ολυμπιακού".

Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν την πρόκριση στο Top-16 με εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο Παπανικολάου ανέφερε σε δηλώσεις του στον "Γαύρο" τι ήταν αυτό που έκανε την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώνα να βελτιώσει την εικόνα της.

"Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε ιδανικά για εμάς. Αν και δεν ξεκινήσαμε καλά τις υποχρεώσεις μας και στη συνέχεια ανεβάσαμε πολύ το επίπεδο και την ενέργεια που βγάζαμε στο παρκέ και τα αποτελέσματα φάνηκαν. Κάναμε μια συζήτηση στα αποδυτήρια μετά την Τσεντεβίτα με τα παιδιά, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αλλαγή της αγωνιστικής μας εικόνας και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η ομάδα διέπεται από σωστή νοοτροπία και τα παιδιά βάζουν το προσωπικό τους καλό κάτω από την ομάδα".

Κατέληξε, λέγοντας "στόχος μας είναι η πρόκριση και όχι απαραίτητα το πλεονέκτημα έδρας. Εξάλλου η πρόσφατη ιστορία αποδεικνύει ότι η ομάδα με το μειονέκτημα έδρας προκρίνεται στο φάιναλ φορ. Πρόπερσι η Σιένα είχε μειονέκτημα και πέρασε και πέρυσι εμείς το είχαμε και προκριθήκαμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ