ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Μια νίκη δεν σημαίνει τίποτα"

Παπανικολάου: "Μια νίκη δεν σημαίνει τίποτα"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην εκπομπή Super Basketball για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές, τονίζοντας πως η μία νίκη είναι μόνο η αρχή και χρειάζονται άλλες δύο για την πρόκριση.

Στην εκπομπή Super Basketball φιλοξενήθηκε ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές.

Ο φόργουορντ των "ερυθρολεύκων" τόνισε πως ο Ολυμπιακός πήρε μία σημαντική νίκη στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σειράς, αλλά χρειάζονται δύο ακόμα για να πανηγυρίσει την πρόκριση στο Final-4.

Επιπλέον, μίλησε με πολύ καλά λόγια για την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας στο ΣΕΦ. Αναλυτικά όσα είπε:

" Σήμερα ήταν το πιο κρίσιμο παιχνίδι, διότι το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα το πιο δύσκολο. Σημασία έχει ότι νικήσαμε και πλέον θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή προσπάθεια. Ξέρουμε ότι το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Μία νίκη δεν σημαίνει τίποτα. Χρειαζόμαστε τρεις για να περάσουμε. Η ομάδα είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει σε αυτό το κομμάτι. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, μας χειροκρότησαν και προσπάθησαν να εμψυχώσουν την ομάδα. Αυτόν τον κόσμο θέλουμε και πιστεύω πως το ΣΕΦ μπορεί να γεμίσει ακόμη περισσότερο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ