ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπανικολάου: "Έτυχε να βρεθώ σε καλή μέρα"

Παπανικολάου: "Έτυχε να βρεθώ σε καλή μέρα"
INTIME SPORTS

Προσγειωμένος εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Κώστας Παπανικολάου, παρά τους 21 πόντους (6/6 τρίποντα) και τα 12 ριμπάουντ στη νίκη επί της Χίμκι.

Τι κι αν ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Χίμκι (21 πόντοι με 6/6 τρίποντα και 12 ριμπάουντ), ο Κώστας Παπανικολάου προτίμησε να μιλήσει για την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, ο άσος των "ερυθρολεύκων" τόνισε πως δεν έχει σημασία ότι έκανε ο ίδιος καλό παιχνίδι και είπε πως απλά έτυχε να βρεθεί σε καλή μέρα.

"Δεν έχει σημασία αν έκανα ένα πολύ καλό παιχνίδι εγώ ή ο Σπανούλης ή κάποιος άλλος. Σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και αυτό ειναι που μένει. Αν χάναμε και έπαιζα καλά, κανείς δε θα το θυμόταν. Έτυχε να βρεθώ σε καλή μέρα και χαίρομαι που βοήθησα ώστε να κερδίσουμε. Παίξαμε αρκετά καλή άμυνα, είχαμε καλές αλληλοκαλύψεις και βοηθήσαμε όλα τα παιδιά στα ριμπάουντ.

Τώρα έχουμε την Εφές με πλεονέκτημα έδρας, αλλά η ιστορία έχει αποδείξει πως τα αβαντάζ δεν παίζουν ρόλο. Πρέπει στα προημιτελικά να αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς ως τελικό. Δεν έχει σημασία να κερδίσεις με διαφορές, αλλά να φτάσεις στις τρεις νίκες. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας και πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε στο Final-4", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπανικολάου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ