ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παπαδόπουλος: "Έτοιμοι για το φάιναλ-φορ"

Παπαδόπουλος: "Έτοιμοι για το φάιναλ-φορ"
INTIME SPORTS

Στην επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκαν οι Λάζαρος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Πελεκάνος, οι οποίοι κλήρωσαν δύο εισιτήρια για το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.

Οι Λάζαρος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Πελεκάνος βρέθηκαν στην επίσημη μπουτίκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπου και κλήρωσαν τα δύο εισιτήρια για το φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.

" Είμαστε έτοιμοι για το φάιναλ-φορ. Βέβαια θα πρέπει πρώτα να τελειώσει η σειρά με τον Πανιώνιο και μετά θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την Μπαρτσελόνα. Είναι πιο εύκολο σε ένα φάιναλ φορ να σε θεωρούν όλοι άουτσάιντερ", ανέφερε αρχικά ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

" Καλό θα ήταν το πρόγραμμα των τελικών να το ξέραμε πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα και όχι λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή των αγώνων. Ναι, θα θέλαμε παιχνίδια πριν το φάιναλ-φορ, αλλά όπως φαίνεται θα έχουμε ένα μεγάλο κενό πριν από τη Μπαρτσελόνα.

Μακάρι να βρεθούμε με τον Παναθηναϊκό στον τελικό. Θα είναι εντυπωσιακό και όμορφο δύο ελληνικές ομάδες να βρεθούν στον τελικό της Κωνσταντινούπολης. Οι καλύτεροι φίλαθλοι είναι εδώ (σ.σ.: δείχνοντας τα παιδιά), αυτοί είναι το μέλλον και τώρα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις τους".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ