ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάουελ: "Θα παίξουμε για τον κόσμο"

Πάουελ: "Θα παίξουμε για τον κόσμο"
INTIME SPORTS

Ο Τζος Πάουελ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές την ερχόμενη Παρασκευή (26/4), τονίζοντας πως η ομάδα του με τον κόσμο στο πλευρό της θα δώσει τα πάντα για να βρεθεί στο Final-4

Ο Τζος Πάουελ μίλησε στα Κόκκινα Καλάθια στο Κανάλι Ένα του Πειραιά (90,4 ή www.kanaliena.gr) για το πολύ μεγάλο παιχνίδι της Παρασκευής με αντίπαλο την Αναντολού Εφές.

Στις δηλώσεις του, ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, σχολίασε ότι η άμυνα και η ενέργεια θα είναι τα κλειδιά της νίκης για την ομάδα του.

Όταν χάνεις ένα παιχνίδι με αυτό τον τρόπο, σε «πονάει» περισσότερο;

"Είναι πολύ άσχημο το συναίσθημα, αλλά πρέπει να μάθουμε από αυτό. Θεωρώ πως κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά τελικά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε".

Θεωρείς πλέον πως η δουλειά της ομάδας έγινε πιο δύσκολη μετά από αυτή την ήττα;

"Δεν νομίζω. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σειράς, μπροστά στο κοινό μας, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι και τι πρέπει να κάνουμε. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι, θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη".

Ποιο θεωρείς πως θα είναι το «κλειδί» ώστε να πάρετε τη νίκη στο πέμπτο παιχνίδι και να προκριθεί η ομάδα στο Final Four;

"Η άμυνα και η ενέργεια. Επίσης το πώς θα κυκλοφορήσουμε τη μπάλα στην επίθεση, να βρίσκονται όλοι σε ετοιμότητα και για την επίθεση και για την άμυνα. Αυτά νομίζω είναι 2-3 κλειδιά της αναμέτρησης μαζί με το ότι θα έχουμε τη συμπαράσταση του κοινού μας".

Υπάρχει η πληροφόρηση πως ο Σάσα Βούγιασιτς θα τεθεί οριστικά εκτός ομάδας. Εάν τελικά δεν παίξει, αυτό θα είναι καλό ή κακό για τον Ολυμπιακό;

"Νομίζω πως εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε περίπτωση. Ο Σάσα (σ.σ. Βούγιασιτς) είναι ένας σημαντικός παίκτης, είναι ένας παίκτης ρυθμού και εάν βρει ρυθμό, τότε θα μας κάνει ζημιά. Οπότε εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Δεν είναι καλός ως τώρα στη σειρά, αλλά εάν τελικά αγωνιστεί θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς πρόκειται για παίκτη-κλειδί".

Την Παρασκευή το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αυτό θεωρείς πως θα δώσει έξτρα ώθηση στην ομάδα;

"Σίγουρα θα μας βοηθήσει όλους. Ο ένας θα βοηθήσει τον άλλο. Θα παίξουμε για τον κόσμο, θα παίξουμε ο ένας για τον άλλον και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη ώστε να φτάσουμε στο Final Four".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ