ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάουελ: "Θα ήταν ευλογία η κούπα"

Πάουελ: "Θα ήταν ευλογία η κούπα"
INTIME SPORTS

Στο προσωπικό του blog ο Τζος Πάουελ έδειξε την ανυπομονησία του για το Final-4, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος να παίξει καλά και ξεκαθάρισε πως θα διαμείνει για πρώτη φορά στο Λονδίνο, αλλά δεν θα έχει χρόνο για... τουρισμό

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και το προσωπικό του blog έγραψε τις σκέψεις του ο Τζος Πάουελ, σχεδόν μία εβδομάδα πριν τον πρώτο ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Final-4.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού δήλωσε ενθουσιασμένος που θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο και τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα είναι πανέτοιμος για τις υποχρεώσεις του.

"Δεν καταφέρνει ο καθένας στην πρώτη του σεζόν στην Ευρωλίγκα, να φτάνει μέχρι το φάιναλ φορ, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος γι' αυτό. Για μένα ήταν μια διδακτική εμπειρία: ο τρόπος παιχνιδιού, οι κανονισμοί, οι διαφορετικές τακτικές και άλλα τέτοια", ανέφερε αρχικά ο Πάουελ και πρόσθεσε:

"Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο, ιδίως στο ξεκίνημα του Top 16, μικρό διάστημα στο οποίο είχαμε σκαμπανεβάσματα. Καταφέραμε να ανεβούμε την κατάλληλη στιγμή και να βγούμε πιο ισχυροί. Βρήκαμε το δρόμο να επιστρέψουμε".

Συνεχίζοντας έγραψε στο blog του: "Ήταν δύσκολο να ενταχθώ στην ομάδα, η οποία δούλευε ήδη καλά χωρίς εμένα. Τα περισσότερα παιδιά ήταν στον Ολυμπιακό όταν πέρυσι κατέκτησε την Ευρωλίγκα. Είχαν ήδη, νομίζω, τρόπους να κάνουν πράγμα και εγώ ήθελα να βρω το ρόλο μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Ποιος είναι αυτός; Να είμαι καλός αμυντικός, να μαζεύω ριμπάουντ και να δίνω ενέργεια".

Ανέφερε επίσης ότι "όλοι γύρω από την ομάδα συζητούν για το Final Four, αλλά εμείς αυτό που κάνουμε είναι να εκμεταλλευόμαστε κάθε ημέρα για να γίνουμε καλύτεροι. Κάθε ημέρα είναι μια διαδικασία και έχει αξία προκειμένου να προετοιμαστούμε για το Final Four. Πιστεύω ότι προετοιμαζόμαστε σωστά και όταν έρθει η ώρα θα είμαστε έτοιμοι να βγούμε έξω και να παίξουμε καλά".

Όσον αφορά τον τίτλο, σχολίασε: "Με όσα έχω περάσει, θα ήταν ευλογία να κατακτήσω τον τίτλο με τον Ολυμπιακό. Θέλω να πάρω το περισσότερο από την ευκαιρία που που δίνεται. Θα είναι εκπληκτική εμπειρία. Είναι ώρα να βγούμε εκεί έξω και να τακτοποιήσουμε τη δουλειά. Ανυπομονώ να αποκτήσω κι εγώ τις δικές μου αναμνήσεις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ