ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πάνοπλος για το 1-0, επέστρεψε ο Γιανγκ

Πάνοπλος για το 1-0, επέστρεψε ο Γιανγκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για την έναρξη των τελικών. Πάνοπλοι οι Πειραιώτες για το 1-0 την Πέμπτη (19/5, 19:30) στο ΣΕΦ. Επέστρεψε από την Αμερική ο Πάτρικ Γιανγκ, κάνοντας αποθεραπεία στην πατρίδα του.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού συνέχισε την προετοιμασία της για την έναρξη των τελικών του πρωταθλήματος, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο ΣΕΦ, το απόγευμα (19:30) της Πέμπτης (19/5).

Οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί πάνοπλος ενόψει των αναμετρήσεων κόντρα στον Παναθηναϊκό. Στόχος των "ερυθρολεύκων" να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στην Ελλάδα για δεύτερη σερί σεζόν, κλείνοντας την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάνοντας για αρχή το 1-0 στα playoffs.

Oι "ερυθρόλευκοι" έχουν παρακολουθήσει σε βίντεο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, έχουν αναλύσει τον αντίπαλο τους και έχουν ήδη καταστρώσει το πλάνο τους για τον πρώτο τελικό. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, οι παίκτες έχουν βρει ξανά τους ρόλους τους μέσα στο ροτέισον, η ομάδα έχει αποκτήσει και πάλι χημεία, ο Ματ Λοτζέσκι (που έλειψε από την ομάδα) έχει βρει ρυθμό και οι Πειραιώτες ξέρουν πως αν παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν και μπορούν, όντας σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο τους, αξιοποιώντας το πλεονέκτημα έδρας, θα φτάσουν στην κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έδωσε το "παρών' και ο Πάτρικ Γιανγκ, ύστερα από διάστημα ενός μήνα, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες ήταν στις ΗΠΑ. Εκεί, συνάντησε τον γιατρό που του έκανε την επέμβαση στο γόνατο τον περασμένο χειμώνα και μαζί του έκανε ειδική αποθεραπεία. Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα, μη συμμετέχοντας στις προπονήσεις της ομάδας, επέστρεψε στην Αθήνα γιατί ήθελε να ζήσει από κοντά το κλίμα των τελικών του πρωταθλήματος, αλλά και να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα στην προσπάθεια της να κατακτήσει τον φετινό τίτλο.

Το sold-out για τον πρώτο τελικό είναι είναι θέμα ωρών. Έχουν φύγει τα περισσότερα εισιτήρια και έχει απομείνει ένας μικρός αριθμός. Για τους ενδιαφερόμενους, το πρωί της Τρίτης (17/5) θα βγουν αυτά που έχουν περισσέψει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ