ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Π. Αγγελόπουλος: "Καλύτερα που ήρθαμε μετά από δύο κούπες!"

Π. Αγγελόπουλος: "Καλύτερα που ήρθαμε μετά από δύο κούπες!"
INTIME SPORTS

Δείτε σε video τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο να μιλούν για την κατάκτηση των δύο συνεχόμενων ευρωπαϊκών, τη χαρά που πρόσφεραν στον κόσμο και το χαμηλό μπάτζετ του Ολυμπιακού σε σχέση με τις άλλες ομάδες του F4. Παράλληλα, εξήγησαν γιατί δεν αποδέχτηκαν πέρσι την πρόκληση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Έξω από το προεδρικό Μέγαρο, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν νέες δηλώσεις για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου ευρωπαϊκού από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε πως μετά τη δεύτερη κούπα, ξημέρωσε για τα καλά, ενώ από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στάθηκε στη χαρά που έδωσε ο Ολυμπιακός στον κόσμο ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης.

"Πριν 14 μήνες είχαμε κάνει μια δήλωση και είχαμε πει ότι το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν τη Χαραυγή. Νομίζω ότι ξημέρωσε για τα καλά. Είμαστε περήφανοι για το μοναδικό αυτό επίτευγμα. Δυο συνεχόμενα ευρωπαϊκά νομίζω ότι είναι ένα ιστορικό επίτευγμα, αλλά είμαστε ακόμα πιο περήφανοι και χαρούμενοι για τον τρόπο με τον οποίο το πετύχαμε", σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συνέχισε:

"Ήταν ο τρόπος που είχαμε ονειρευτεί και οραματιστεί. Συγχαρητήρια σ’ όλη την ομάδα και πολλά ευχαριστώ σ’ αυτούς που ήταν πάντα δίπλα μας".

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επισήμανε: "Αυτό που θέλουμε να πούμε κι αυτό που είπαμε και στον πρόεδρο είναι ότι αυτό που πάνω απ’ όλα μας κάνει και καταλαβαίνουμε ότι κάναμε κάτι σημαντικό είναι ότι νιώθουμε πως χάρηκαν εκατομμύρια Έλληνες ανεξάρτητα από συλλογική προτίμηση. Αυτό στη φετινή Ευρωλίγκα, τις μέρες που ακολούθησαν το έχουμε νιώσουμε σε απίστευτα μεγαλύτερο βαθμό συγκριτικά με την περσινή Ευρωλίγκα".

Σε εκείνο το σημείο, τον διέκοψε ο αδερφός του Γιώργος, ο οποίος επισήμανε: "Ο Πρόεδρος τόνισε το μήνυμα που έχει αυτό για την Ελλάδα. Ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό το επίτευγμα αυτό για την Ελλάδα, αλλά κυρίως τα οικονομικά μέσα με τα οποία επετεύχθη κι αυτό είναι το μήνυμα για τη σημερινή Ελλάδα".

Η πάσα αυτή τη φορά ήρθε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο στον Παναγιώτη, λέγοντας: "Ο Ολυμπιακός με το μικρότερο μπάτζετ από τις ομάδες του Φάιναλ Φορ και πέρσι και φέτος κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης.

Και πέρσι μας είχε καλέσει ο Πρόεδρος, αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, είχαμε γυρίσει και μετά είχαμε τους τελικούς δεν επέτρεψαν να βρεθεί ημερομηνία. Είναι καλύτερο να έρχεσαι μετά από δυο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ