ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι φωτογραφίες με τους εύζωνες και το "στοπ" στον Παπανικολάου

Οι φωτογραφίες με τους εύζωνες και το "στοπ" στον Παπανικολάου

Ο υπεύθυνος ασφαλείας που δεν αναγνώρισε τον Κώστα Παπανικολάου και δεν τον άφηνε να μπει στο γήπεδο, καθώς και οι φωτογραφίες των πρωταθλητών Ευρώπης με τους εύζωνες. Δείτε videos από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού...

Ο τελικός δεν είχε τελειώσει παρά λίγα δευτερόλεπτα και ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε στην εξέδρα για να χαρίσει στον αδερφό του τη φανέλα του.

Έλα ντε, όμως την ώρα που προσπάθησε να ξαναμπεί στο γήπεδο, δεν τον άφηναν να επιστρέψει... Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα του Olympiacosbc για το αστείο περιστατικό που είχε με σεκιουριτά λίγα δευτερόλεπτα μετά το τέλος του τελικού.

"Είναι κάτι δύσκολο να συνειδητοποιήσεις και να αντιληφθείς. Σιγουρα το να το λες και να το σκέφτεσαι είναι κάτι μαγικό, αλλά το να συνειδητοποιήσεις τι έχει πετύχει αυτή η ομάδα και τι έχει γίνει μέσα σε ένα χρόνο, είναι πραγματικά κάτι πολύ όμορφο και ξεχωριστό για όλους μας.

Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει περίτρανα ότι είναι μία οικογένεια, ότι ο ένας ενδιαφέρεται για τον άλλον, είναι ένα σύνολο το οποίο δε σταματάει να διεκδικεί το καλύτερο για την ομάδα. Ακόμα και το 1% μπορούμε να το διεκδικήσουμε", σχολίασε αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου και συνέχισε:

"Πήγα να δώσω τη φανέλα στον αδερφό μου και μόλις γύρισα για να ξαναμπώ στο γήπεδο, ήταν κάτι νερά εκεί δεν ξέρω τι ήταν και έπεσα λίγο, σαν να σκόνταψα και με το που πήγα να σηκωθώ ορμάει ένας σεκιουριτάς και με αρπάζει από το πόδι και μου λέει που πας; "Του είπα ότι είμαι παίκτης και μετά άρχισε τα σόρι". Ήταν πολύ αστείο πραγματικά".

Όσο για το ποιο από τα δύο τρόπαια είναι τα πιο γλυκά, σχολίασε: "Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κανένα από τα δύο. Ούτε το ένα μπορεί να μπει πιο πάνω από το άλλο. Για μία ακόμα φορά δηλώνω ευλογημένος που ειμαι σε αυτή την ομάδα, με αυτό το σύνολο και με αυτές τις συνθήκες".

Στο μεταξύ, οι ξένοι κυρίως παίκτες του Ολυμπιακού απόλαυσαν πραγματικά την επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο την Τετάρτη. Στο video που ακολουθεί δείτε τον Γκιόργκι Σερμαντίνι να βγάζει φωτογραφίες με τους εύζωνες και τους Μαυροειδή, Λο και Μάντζαρη να κάνουν το ίδιο!

Στο μεταξύ, δείτε και video μέσα από την πτήση της επιστροφής με τον Βασίλη Σπανούλη να παρακολουθεί τον τελικό μαζί με τον Μίλαν Τόμιτς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ