ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Αγγελόπουλοι στο ΟΑΚΑ, αντιδρά ο Παναθηναϊκός

Οι Αγγελόπουλοι στο ΟΑΚΑ, αντιδρά ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Εκτός από τον Γιώργο Αγγελόπουλο και ο Παναγιώτης μετέβη στο ΟΑΚΑ μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού. Αντέδρασε ο Παναθηναϊκός. Διαβάστε το που θα καθίσουν τελικά.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε βρεθεί στο ΟΑΚΑ στο πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ενώ όπως ήταν γνωστό από χθες (28/5) θα έδινε το "παρών" στον τρίτο αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Την αποστολή τελικά των "ερυθρολεύκων" στο ΟΑΚΑ ακολούθησε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Έτσι, οι Πειραιώτες θα έχουν δίπλα τους και τους δύο ισχυρούς άνδρες του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός από τη μεριά του αντέδρασε σε αυτό το ενδεχόμενο. Οι "πράσινοι" απέστειλαν έγγραφο στον ΕΣΑΚΕ ενημερώνοντας ότι στους πάγκους των δύο ομάδων θα καθίσουν 22 άτομα (συμπεριλαμβανομένων παικτών, προπονητών, ιατρικού τιμ κτλ) και όχι 30 όπως ίσχυε στους δύο πρώτους τελικούς. Προκύπτει οπότε πρόβλημα με του που θα καθίσουν ακριβώς.

Τελικά το όλο ζήτημα λύθηκε μετά από αμοιβαίες συζητήσεις. Προστέθηκαν δύο καρέκλες στην άκρη του πάγκου του Ολυμπιακού, όπου και θα καθίσουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι.

Ο τρίτος τελικός ανάμεσα στους δύο "αιώνιους" θα αρχίσει στις 19:45.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ