ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Off" Λαφαγιέτ και Πέτγουεϊ

Η νίκη του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη δεν πέρασε ανώδυνα για τον Ολυμπιακό, καθώς Όλιβερ Λαφαγιέτ και Μπρεντ Πέτγουεϊ τέθηκαν εκτός μάχης για την αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό (19/01, 19:30).

Ο Ολυμπιακός μπορεί να επικράτησε της Φενέρμπαχτσε, ωστόσο τα προβλήματα δεν έλειψαν. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε τους Μπρεντ Πέτγουεϊ και Όλιβερ Λαφαγιέτ να μην αγωνίζονται στο δεύτερο μέρος λόγω τραυματισμών.

Η αποστολή των Πειραιωτών επέστρεψε στην Ελλάδα και οι δύο παίκτες έκαναν εξετάσεις. Όσον αφορά τον Αμερικανό φόργουορντ έχει έναν ερεθισμό στην κήλη στη μέση του, ενώ ο δεύτερος υπέστη θλάση δύο εκατοστών στους οπίσθιους μηριαίους.

Αμφότεροι, δεν θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό (19/01, 19:30), ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή τους και στην αναμέτρηση της Παρασκευής (23/01) με αντίπαλο την Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ.

Ακτινογραφία έκανε και ο Ματ Λοτζέσκι. Ο νατουραλιζέ Βέλγος φόργουορντ χτύπησε σε προσπάθειά του να καρφώσει, όμως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Πανελευσινιακό (19/01, 19:30).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ