ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Σπανούλης μιλάει με τους Αγγελόπουλους

Ο Σπανούλης μιλάει με τους Αγγελόπουλους
INTIME SPORTS

Λίγο πριν τις 9 το βράδυ έφτασε ο Βασίλης Σπανούλης στα γραφεία της "Arcadia" για να συζητήσει με τους αδερφούς Αγγελόπουλου σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου τους. Δείτε video...

Ο Βασίλης Σπανούλης έφτασε λίγο πριν τις 9 στο μεγάλο ραντεβού με τους αδερφούς Αγγελόπουλου, προκειμένου να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Περίπου 50 άτομα βρέθηκαν στα γραφεία της Arcadia, όπου έγινε το ραντεβού και ζήτησαν από τον Βασίλη Σπανούλη να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας άσος αφού έκανε ένα νεύμα και χαιρέτησε τον κόσμο, προχώρησε μέσα και δεν έκανε καμία δήλωση.

Στο ραντεβού δεν παρέστη ο μάνατζερ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς ο οποίος είναι στη Γαλλία για το γάμο του Αλί Τραορέ. Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν διεξοδικά το ενδεχόμενο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, κάλεσε τον αρχηγό των "ερυθρολεύκων" να παραμείνει ντυμένος στα κόκκινα και μέσω του Twitter και το #meinespanouli.

Tις τελευταίες ημέρες τα σενάρια για την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν. Άλλες πληροφορίες τον στέλνουν στην Μπαρτσελόνα και άλλες στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την αποψινή συνάντηση με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ