ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανούλης VS Διαμαντίδης στο NBA 2K14

Σπανούλης VS Διαμαντίδης στο NBA 2K14

Βασίλης Σπανούλης και Δημήτρης Διαμαντίδης πήραν τις ομάδες τους και έπαιξαν αντίπαλοι και στο videogame NBA 2K14.

Το ότι το NBA 2K14 θα συμπεριλαμβάνει 14 ομάδες της Ευρώπης και φυσικά ανάμεσά τους βρίσκεται ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, το έχουμε μάθει εδώ και αρκετό καιρό. Ιδού και το αντίστοιχο κείμενο .

Τώρα έφτασε η ώρα να δούμε και μερικούς από τους παίκτες οι οποίοι συμμετέχουν στο παιχνίδι, να παίρνουν τον εαυτό τους και να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους...

Αυτό έκανε και ο Βασίλης Σπανούλης με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, οι οποίοι βρέθηκαν στην παρουσίαση του NBA 2K13 και είχαν την ευκαιρία να δουν πως είναι και σε ψηφιακή μορφή.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, έπαιξαν ένα παιχνίδι ως "αιώνιοι" αντίπαλοι και στο 2Κ, ενώ όπως βλέπετε στη φωτογραφία, χειρίζεται τους εαυτούς τους με χαλαρή διάθεση φυσικά. Μια ωραία μπασκετική κόντρα, τώρα και στο 2Κ!

Αυτή ήταν η πρώτη εμπειρία του "V-Span" και του "3D" από το νέο videogame και σίγουρα όχι η τελευταία, αφού έδειξαν να το απολαμβάνουν.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο περιθώριο της εκδήλωσης οι αρχηγοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού υπέγραψαν δεκάδες φανέλες με το όνομά τους.

Σπανούλης VS Διαμαντίδης στο NBA 2K14

Στις δηλώσεις του, πάντως ο Δημήτρης Διαμαντίδης παραδέχτηκε ότι δεν έχει μεγάλη οικειότητα με videogames: "Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο, Οι χαρακτήρες είναι πάρα πολύ και υπάρχει μεγάλος ρεαλισμός στους παίκτες".

Ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του σχολίασε ότι: " Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που παίζουν αυτό το παιχνίδι. Άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν αν παίξουν αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για όλες τις ομάδες της Ευρωλίγκας που οι φίλαθλοι μπορούν να έχουν την ευκαιρία να παίξουν με τις αγαπημένες τους ομάδες και παίκτες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ