ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Πάουελ παίρνει συνέντευξη από LeBron και Durant

Ο Πάουελ παίρνει συνέντευξη από LeBron και Durant

Φαίνεται πως ο Josh Powell κατέληξε στο τι θέλει να κάνει όταν σταματήσει το μπάσκετ. Παρά το ότι δεν έχει κλείσει ακόμα τα 30, ο σέντερ του Ολυμπιακού, σκέφτεται πολύ σοβαρά να γίνει τηλεσχολιαστής αγώνων ΝΒΑ. Ετσι για αρχή, ξεκίνησε με δύο συνεντεύξεις κορυφαίων ονομάτων του ΝΒΑ, του LeBron James και του Kevin Durant.

Ολα αυτά για λογαριασμό της Nike και του μεγαλύτερου αθλητικού e-shop στον κόσμο, του eastbay.com. Οι δύο super star του ΝΒΑ φωτογραφήθηκαν για το εξώφυλλο του καταλόγου του Eastbay και μίλησαν στον Powell για τα νέα τους sneakers από τη Nike, τα Lebron X και τα KD V.

Οι συνεντεύξεις αυτές πραγματοποιήθηκαν λίγες εβδομάδες πριν ο Powell υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο μεν LeBron μιλάει για τη νέα σειρά παπουτσιών και ρούχων με την υπογραφή του, αλλά και για το πόσο αφοσιωμένος στο μπάσκτ ήταν το καλοκαίρι, παρά το ότι κατέκτησε το πρώτο του δαχτυλίδι.

Ο δε Durant τονίζει απευθυνόμενος στους μικρούς του θαυμαστές, να παίζουν μπάσκετ έχοντας στο μυαλό τους μόνο την αγάπη τους για το άθλημα.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει η Τρίτη και τελευταία συνέντευξη που πήρε ο Josh Powell, από τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη στους Lakers, τον Kobe Bryant.


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ