ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός στη Σύρο

Ο Ολυμπιακός στη Σύρο
INTIME SPORTS

Μετά από πρωτοβουλία του Γιώργου Πρίντεζη έξι παίκτες του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν σε φιλικό στη Σύρο για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα θα πάνε σε νεφροπαθείς του κυκλαδίτικου νησιού, αλλά και σε γεροκομείο.

Η επιθυμία εδώ και μήνες του Γιώργου Πρίντεζη να βοηθήσει το νησί της Σύρου (σε πολλούς τομείς), απ' το οποίο έχει καταγωγή, ήταν δεδομένη και σε λίγες ημέρες θα είναι γεγονός.

Οι έξι παίκτες που θα πάρουν μέρος στο φιλικό είναι οι: Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Μαυροειδής και Δημήτρης Κατσίβελης.

Τα έσοδα από τη διοργάνωση θα διατεθούν στους: Α: Νεφροπαθείς Σύρου και Β: στο γεροκομείο του Αγίου Παντελεήμονα Σύρου. Η γιορτή που γίνεται υπό την ευθύνη του syros-sports.gr θα γίνει την Τετάρτη 3 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα και αναμένεται φαντασμαγορική με πολλές εκπλήξεις! Ο Γιώργος Πρίντεζης βρίσκεται ήδη στην (αγαπημένη του) Σύρο για διακοπές και βοηθά ώστε να τακτοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το φιλικό ματς.

Το syros-sports.gr σε συνεργασία με τον αθλητή του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη, και με τη βοήθεια των χορηγών (θα ανακοινωθούν επισήμως σε λίγες ημέρες), κατάφερε να διοργανώσει μέσα σε λίγες ημέρες από την ημέρα της ίδρυσης του, το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που θα γίνει στην ιστορία του νησιού της Σύρου.

Το κέρδος για το νησί από το αθλητικό γεγονός θα είναι τεράστιο. Από τη μια θα βοηθηθούν οικονομικά τα δυο ιδρύματα σε μια πολύ δύσκολη εποχή και από την άλλη θα έχουν την ευκαιρία τα μικρά παιδιά από τις ακαδημίες του νησιού της Σύρου να καθίσουν στον ίδιο πάγκο με τους παίκτες των επί δύο συναπτά έτη Πρωταθλητών Ευρώπης.

Το syros-sports.gr θέλει να ευχαριστήσει και τους υπόλοιπους πέντε αθλητές του Ολυμπιακού (Σλούκας, Παπανικολάου, Μάντζαρης, Κατσίβελης, Μαυροειδής), που αμέσως έδειξαν πρόθυμοι να δώσουν το "παρών", τιμώντας πάνω απ΄όλα τον φίλο και συμπαίκτη τους Γιώργο Πρίντεζη σε αυτή τη μεγάλη στιγμή για εκείνον.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ