ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο... νέος Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους

Ο... νέος Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους
INTIME SPORTS

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους του 2012 δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη των πρώτων μηνών στον Ολυμπιακό. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Αμαρουσίου στο κλειστό του Αγίου Θωμά (89-84) δύσκολα και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους πραγματοποίησε πολύ καλό παιχνίδι, σημειώνοντας κρίσιμα τρίποντα στο τέλος και έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του.

Ο Λιθουανός γκαρντ των "ερυθρολεύκων" δεν ξεκίνησε τη σεζόν, όπως θα ήθελαν όλοι στο Λιμάνι, όμως όσο περνάει ο καιρός φαίνεται ότι βρίσκει τον καλό του εαυτό.

Ο Γκετσεβίτσιους άρχισε να πραγματοποιεί πολύ καλά ματς με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις του μέσα στο 2012. Ο παίκτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς από την 11η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ κι έπειτα (4 Ιανουαρίου) είναι πραγματικά εξαιρετικός.

Στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης ο Λιθουανός σημείωσε 19 πόντους σε 22 λεπτά χρόνου συμμετοχής με 5/6 βολές, 1/1 δίποντα και 4/5 τρίποντα, οδηγώντας την ομάδα του στο θετικό αποτέλεσμα με 69-80.

Απέναντι στην Καβάλα (νίκη με 63-82) ο Γκετσεβίτσιους είχε 10 πόντους, ενώ με τον Ηλυσιακό περιορίστηκε στους τρεις χωρίς να πάρει προσπάθειες σε 14 λεπτά. Την 14η αγωνιστική είχε 14 πόντους στο θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ (90-60) και με το Μαρούσι στον Άγιο Θωμά είχε 14 πόντους σε 23 λεπτά.

Στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και ηττήθηκε με 78-86 ο Γκετσεβίτσιους πέτυχε 14 πόντους σε 25 λεπτά, σημειώνοντας τους περισσότερους πόντους από τους συμπαίκτες του.

Τα ποσοστά του είναι εξαιρετικά, καθώς έχει συνολικά στα έξι ματς στο νέο έτος 15/25 τρίποντα (60%), 8/14 δίποντα (57,1%) και 11/12 βολές (91%)...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ