ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Σπανούλης δεν έχει να πάει πουθενά"

"Ο Σπανούλης δεν έχει να πάει πουθενά"

Η φιέστα όλα τα... μπορεί και ο Βασίλης Σπανούλης είναι πλέον πιο χαλαρός από κάθε άλλη φορά. Κάτι που φάνηκε από όσα είπε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, έχοντας για παρέα τον μεγάλο του γιο. Όσο για τον Γιώργο Πρίντεζη; Τα είπε όλα για την παραμονή του αρχηγού στην ομάδα.

"Τελείωσε μια πετυχημένη χρονιά. Είμαστε εδώ χαρούμενοι, ελπίζω να το ευχαριστηθούμε όλοι και να περάσουμε καλά με τον κόσμο μας. Τα παιδιά μου θέλουν να είναι μαζί μου, τους αρέσει. Αυτοί το ζητούν να έλθουν και δεν τους χαλάω χατίρι γιατί είναι καλά παιδιά (γέλια)! Πλέον ξεκούραση, διακοπές, θα δω το πρόγραμμά μου, θα μιλήσω με τον γυμναστή μου και θα ξεκινήσω προπονήσεις για να βελτιωθώ. Πήραμε ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας", εξήγησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού στην κάμερα του OTE TV, στο περιθώριο της φιέστας.

ΟΤΑΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο "KILL BILL"! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ!

Ο Ντάνιελ Χάκετ λίγο πιο δίπλα, έδειχνε το δάκτυλό του δίχως... βίδα πλέον (έκανε επέμβαση) και είχε ακόμα ένα λόγο να είναι χαρούμενος: "Ήταν πολύ όμορφο το φινάλε της σεζόν. Χάρη στον Βασίλη που πέτυχε τα σουτ... Είμαστε χαρούμενοι για ό,τι πετύχαμε φέτος. Κάναμε πολύ δουλειά μέσα στη χρονιά".

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης πρόσθεσε: "To xέρι δεν τρέμει σήμερα (γέλια)! Όταν παίζεις αυτά τα ματς και είσαι νικητής, όλα είναι ωραία! Αφού κερδίσαμε, όλα καλά! Την πρώτη νύχτα ζήσαμε το πανδαιμόνιο στο ΣΕΦ, ήταν κάτι πανέμορφο! Συνεχίζουμε. Οι εφετινοί τελικοί ήταν κάτι διαφορετικό, ένα βήμα μπροστά για να συνεχίσουμε και να μην ξεχνάμε τι έγινε φέτος".

"Μια δύσκολη χρονιά τελειώνει με έναν υπέροχο τρόπο. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει να πάει πουθενά! Εδώ θα είναι, δεν θα πάει πουθενά! Θα μείνει εδώ, να αγωνιζόμαστε μαζί για πολλά-πολλά χρόνια. Η όλη πορεία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια είναι απόλυτα πετυχημένη. Είμαστε μια παρέα που απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε..." τόνισε από την πλευρά του ο Γιώργος Πρίντεζης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ