ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Πρίντεζης ετοιμάζεται να γίνει πατέρας τον Αύγουστο

Ο Πρίντεζης ετοιμάζεται να γίνει πατέρας τον Αύγουστο

Η σύντροφος του Γιώργου Πρίντεζη είναι έγκυος και ο Έλληνας φόργουορντ ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς τον ερχόμενο Αύγουστο, για πρώτη φορά στα 32 του χρόνια.

Μετά την σύζυγο του Βασίλη Σπανούλη (περιμένει το 5ο παιδί της οικογένειας) και η σύντροφος του Γιώργου Πρίντεζη, Στέλλα, είναι έγκυος! Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά στα 32 του χρόνια. Η άφιξη του μωρού υπολογίζεται για το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Αύγουστο.

Αν και το ζευγάρι δεν γνωρίζεται πολλά χρόνια, είναι ιδιαίτερα "δεμένοι" και αγαπημένοι, έχουν ταιριάξει σαν χαρακτήρες, υπάρχει χημεία μεταξύ τους και οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με το γεγονός, είναι ευτυχισμένος και ήρεμος στην προσωπική του ζωή, έχοντας βρει δίπλα του έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων που μπορεί να δημιουργήσει οικογένεια και θεωρεί ιδανική την στιγμή, καθώς βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του. Άραγε το γεγονός θα αποτελέσει έναν... έξτρα οιωνό ενόψει του Final Four; Aυτό θα φανεί στην πράξη. Εμείς, τους ευχόμαστε να τους ζήσει!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ