ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Πρίντεζης επιστρέφει, παίζει και ο Στρόμπερι

Ο Πρίντεζης επιστρέφει, παίζει και ο Στρόμπερι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ύστερα από ένα μήνα απουσίας, ο Γιώργος Πρίντεζης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και θα παίξει κόντρα στην ΑΕΚ, όπως και ο Ντι Τζέι Στρόμπερι. Πάνοπλος ο Ολυμπιακός.

Ύστερα από ένα μήνα απουσίας, έχοντας μείνει ανενεργός ολόκληρο τον Απρίλη (τελευταία του συμμετοχή στις 31 Μαρτίου στην Μόσχα κόντρα στην Χίμκι), καθώς έκανε αποθεραπεία στο τραυματισμένο του πέλμα, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στην τρέχουσα σεζόν, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση!

Ο 31χρονος πάουερ-φόργουορντ ξεκούρασε αυτές τις μέρες το καταπονημένο του πέλμα (είχε πελματιαία απονευρωσίτιδα), ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, προφυλάχτηκε στα προημιτελικά κόντρα στο Ρέθυμνο και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση γερός και δυνατός, έτοιμος να ενισχύσει τους Πειραιώτες στην προσπάθεια τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Πρίντεζης συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας τις τελευταίες μέρες και θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση της Τετάρτης (4/5, 18:00) κόντρα στην ΑΕΚ, όπως και ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, ο οποίος είχε χτυπήσει στον αντίχειρα του αριστερού του χεριού, αλλά είναι σε θέση να παίξει στην αναμέτρηση. Κανονικά το "παρών" θα δώσει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος ξεπέρασε το αιμάτωμα στον έξω πλατύ μυ.

Ύστερα από αρκετούς μήνες, ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται πάνοπλος και δίχως απουσίες για να δώσει αγώνα. Οι "ερυθρόλευκοι" μελέτησαν το παιχνίδι της ΑΕΚ, έχουν προετοιμαστεί για την σειρά αγώνων, ξέρουν πως η "Ένωση" είναι μία ομάδα που τους δυσκόλεψε μέσα στην σεζόν στο πρωτάθλημα και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να υποτιμήσουν τον αντίπαλο τους.

Στόχος τους να κάνουν το παιχνίδι τους, να επιβάλλουν τον ρυθμό τους από την αρχή και να "χτυπήσουν" τους "κιτρινόμαυρους" στα αδύνατα τους σημεία, ξεκινώντας την σειρά με 2-0, αξιοποιώντας το πλεονέκτημα έδρας τους. Υπενθυμίζεται, πως τα δύο πρώτα ματς της σειράς θα διεξαχθούν στο ΣΕΦ (Τετάρτη και Παρασκευή) και ακολούθως η σειρά θα μεταφερθεί στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ