ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Ολυμπιακός δεν ήθελε να διαρρεύσει η καταγγελία

O Ολυμπιακός δεν ήθελε να διαρρεύσει η καταγγελία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Ολυμπιακό δεν ήθελαν να διαρρεύσει η καταγγελία τους για τον Αργύρη Πεδουλάκη, ούτε και ήθελαν να δώσουν έκταση στο γεγονός.

Είναι γεγονός πως ο Ολυμπιακός προχώρησε σε καταγγελία για την συμπεριφορά του προπονητή του Παναθηναϊκού, Αργύρη Πεδουλάκη , με αφορμή τις χειρονομίες του μετά το τέλος του τρίτου τελικού κόντρα στον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

Οι Πειραιώτες θεωρούν πως ο Αργύρης Πεδουλάκης ξεπέρασε τα όρια, κάνοντας άσεμνες χειρονομίες, και εκτιμούν πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να τιμωρηθεί για την συμπεριφορά του.

Στον Ολυμπιακό, βέβαια, δεν ήθελαν να πάρει έκταση το γεγονός και για αυτόν τον λόγο δεν διέρρευσαν την καταγγελία τους, ούτε και απέστειλαν σχετική ενημέρωση για το γεγονός. Δεν ήθελαν να δημοσιοποιηθεί η κίνηση τους. Και αναρωτιούνται από το που προήλθε η συγκεκριμένη διαρροή...

Και όσον αφορά την κλήρωση των διαιτητών , στον Ολυμπιακό τονίζουν πως δεν έχουν καμία απολύτως δυσαρέσκεια για τους ρέφερι των δύο πρώτων τελικών, παρά τα διαφορετικά δημοσιεύματα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ