ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Κεμζούρα θα ακολουθήσει τον Μπλατ στον Ολυμπιακό"

Basketball Vilnius (LTU) 09.09.2011
Europameisterschaften der Herren
Litauen (LTU) - Frankreich (FRA)
Foto: Camera 4
Basketball Vilnius (LTU) 09.09.2011 Europameisterschaften der Herren Litauen (LTU) - Frankreich (FRA) Foto: Camera 4 CAMERA4

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην έχει ανακοινώσει ακόμη την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μπλατ, στη Λιθουανία όμως παρουσίασαν ήδη τον άμεσο συνεργάτη του στον πάγκο των "ερυθρολεύκων". Πρόκειται για τον Κεστούτις Κεμζούρα.

Την ώρα που άπαντες βρίσκονται εν αναμονή της ανακοίνωσης του Ολυμπιακού για πρόσληψη του Ντέιβιντ Μπλατ, στη Λιθουανία έχουν πάει ένα βήμα παρακάτω, ενημερώνοντας για τον άνθρωπο που θα βρεθεί στο πλευρό του στον πάγκο των "ερυθρολεύκων".

Σύμφωνα με το BasketNews , ο Κεστούτις Κεμζούρα θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό. Ο 48χρονος τεχνικός δεν είναι... άγνωστος στον οσονούπω προπονητή των "ερυθρολεύκων", αφού οι δυο τους έχουν συνεργαστεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα ο Κεστούτις Κεμζούρα είχε αποτελέσει τον πρώτο βοηθό του Ντέιβιντ Μπλατ σε Ντινάμο Αγίας Πετρούπολης (2004-'05), Μπενετόν Τρεβίζο (2005-'07) και Νταρουσάφακα (2016-'18).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ