ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Jean-Pierre Barral εξέτασε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο Jean-Pierre Barral εξέτασε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού

Ο καθηγητής Jean-Pierre Barral (D.O.) βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (7/3) στο ΣΕΦ και εξέτασε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού και τους καθοδήγησε στο να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους.

Ο διάσημος καθηγητής Jean-Pierre Barral (Διπλωματούχος στην Οστεοπαθητική) βρέθηκε από το πρωί στο ΣΕΦ και εξέτασε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος γιατρός επισκέπτεται το ΣΕΦ μια φορά σε κάθε σεζόν, εξετάζει τους «ερυθρόλευκους» και τους καθοδηγεί στο να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν.

Ο Jean-Pierre Barral μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του στην Ελλάδα, τον κλινικό ιατρό κ. Γιάννη Μπουχέλο, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί της Τρίτης στο ΣΕΦ και ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις των παικτών του Ολυμπιακού λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μη δίνετε τη θέση σας σε ηλικιωμένους στα μέσα μεταφοράς

Ποιος ο λόγος που επιστήμονες μας συστήνουν να σκεφτούμε δύο φορές πριν σηκωθούμε σε τρένα και λεωφορεία για να καθίσουν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας

Μέγας είσαι άνθρωπε και θαυμαστό το Ρίο-Αντίρριο

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος φόρεσε το κράνος του και μπήκε στα άδυτα της συγκλονιστικής γέφυρας, την οποία εμπνεύστηκε ο Χαρίλαος Τρικούπης πριν από 124 χρόνια.

BΙΝΤΕΟ: Τι συμβαίνει όταν ένα αυτοκίνητο πέφτει σε λακκούβα

Πόσο καταπονείται το όχημά μας τη στιγμή του ήχου που μισούμε να ακούμε

Το ‘Game of Thrones’ σού είπε την αποκάλυψη του φινάλε μερικές σεζόν πριν

(Μάλλον) δεν θα το θυμόταν ούτε και ο πιο λιωμένος.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24