ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντόρσεϊ: "Το αίμα μου είναι κόκκινο!"

Ντόρσεϊ: "Το αίμα μου είναι κόκκινο!"
Ντόρσεϊ INTIME SPORTS

Ο Τζόι Ντόρσεϊ ευχαρίστησε μέσω του Facebook τον Μίλαν Τόμιτς για την στήριξη του στο οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τόνισε πώς η καρδιά του είναι μόνο στην Αθήνα!

Ο Τζόι Ντόρσεϊ τα ξημερώματα της Κυριακής (30/09) ξέσπασε μέσω του Facebook, ανεβάζοντας ένα status που έλεγε ότι δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα.

Το απόγευμα, όμως με νέο status ευχαρίστησε τον Μίλαν Τόμιτς για την ψυχολογική στήριξη που του προσέφερε, ξεκαθάρισε ότι το μυαλό του είναι μόνο στον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα δεν ξέχασε και τους χιλιάδες οπαδούς των "ερυθρολεύκων", οι οποίοι εξέφρασαν την συμπαράσταση τους προς τον Αμερικανό.

Ο Ντόρσεϊ, όπως αναφέραμε ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξη του και στη συνέχεια είπε πώς " είμαι Ολυμπιακός, η καρδιά μου είναι στην Αθήνα, όταν αιμορραγώ, αιμορραγώ... κόκκινο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον παίκτη θρύλο του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς που με βοήθησε να βρω κίνητρο".

Ο σέντερ του Ολυμπιακού θέλησε να κλείσει όλα όσα έγραψε με ένα απόφθεγμα του Γουίλιαμ Σαίξπηρ: " Ανήσυχη κοιμάται η κεφαλή εκείνου που φοράει στέμμα!".

Αναλυτικά το μήνυμα του Τζόι Ντόρσεϊ στο Facebook: " First an foremost: I want to thank the thousand's of fans an people that inbox me an left comments an support me with this difficult time im going threw with my family issues, I want the fans of Olympiacos to know "I am Olympiacos, My Heart Is In Athens, When I Bleed I Bleed Red". I want to thank Olympiacos BC Legend - Milan Tomic for listening to my family issues today an helping me to turn it into motivation..... "Uneasy lies the head that wears a crown" - Shakespeare #RedNation #Olympiacos #Champions #Chasing-Greatness #HellBoy9".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ