ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντόρσεϊ: "Έβαλα όλη μου τη δύναμη για να το σπάσω"

SONY DSC
SONY DSC SONY DSC

Ο Τζόι Ντόρσεϊ μίλησε για το σπασμένο ταμπλό στο φιλικό με την Σάσαρι, τη δύναμη που έβαλε για να το σπάσει και την πρόκληση που δέχτηκε από τους συμπαίκτες του (vid)

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, παραχώρησε ο Τζόι Ντόρσεϊ λίγη ώρα αφού έσπασε το ταμπλό στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Σάσαρι.

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, αποκάλυψε ότι στο επαγγελματικό μπάσκετ είναι η πρώτη φορά που το έσπασε, ενώ στο παρελθόν είχε βρεθεί σε ανάλογη θέση άλλες τέσσερις φορές!

Ο θηριώδης Αμερικανός σέντερ μίλησε στο Olympiacosbc.gr για το κατόρθωμά του και την πρόκληση που δέχθηκε από τους συμπαίκτες του.

"Στο επαγγελματικό μπάσκετ είναι η πρώτη φορά που έσπασα ένα ταμπλό, αλλά στο παρελθόν το είχα κάνει άλλες τέσσερις φορές. Κάποια παιδιά στον πάγκο μου έλεγαν ότι συνεχώς μιλάω γι’ αυτό αλλά…

Μπορούσα να είχα σπάσει το ταμπλό και στο Καρπενήσι. Ο κόουτς με έβαλε στα τελευταία τρία λεπτά, ο Παπ μου έδωσε την μπάλα κι έβαλα όλη μου τη δύναμη για να προσπαθήσω να το σπάσω", σχολίασε ο Αμερικανός που συμπλήρωσε:

"Αισθάνομαι πολύ όμορφα. Ευχαρίστησα τον κόσμο, όλοι τρελάθηκαν και το παιχνίδι τελείωσε δυο λεπτά νωρίτερα (γέλια)".

Κατά τα άλλα, αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα μπήκε στο παρκέ για να δει το… κατόρθωμά του και να φωτογραφηθεί με δεκάδες μικρούς Ιταλούς που τον περίμεναν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ